Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hanba na celý život! Nenávidená celebrita ukazovala holé silikóny, ožratá sa váľala po zemi

Josie Cunningham má 24 rokov, 3 deti a žiadnu súdnosť. Zobraziť galériu (6)
Josie Cunningham má 24 rokov, 3 deti a žiadnu súdnosť.

LONDÝN – Tá sa teda predviedla! Josie Cunningham (24) o sebe tvrdí, že je glamour modelka, no oveľa viac na ňu sedí prívlastok najnenávidenejšia žena Británie. Vyžitá trojnásobná matka totiž pravidelne poburuje verejnosť svojim správaním. Excelovala aj v piatok v noci, keď v uliciach Londýna značne opitá vyvádzala bez štipky súdnosti.

Dá sa klesnúť ešte hlbšie?! Josie Cunningham nepatrí k ľuďom, čo budujú svoju kariéru na úspechoch. Táto žena sa zviditeľnila najmä viacerými škandálmi, pre ktoré ju nenávidí hádam celá Veľká Británia. Mnohým leží v žalúdku najmä preto, lebo jej zdravotníctvo pred dvoma rokmi preplatilo operáciu silikónov. O rozruch sa postarala aj vtedy, keď vo štvrtom mesiaci tehotenstva zvažovala potrat. Dôvodom bola účasť v televíznej reality šou Big Brother. Bábätko si nechala, no počas tehotenstva fajčila balíček cigariet denne.  

Najnovšie sa trojnásobná matka dostala do centra pozornosti vďaka divadlu, ktoré v piatok v noci predviedla v londýnskych uliciach. Josie vyrazila za zábavou, aby oslávila dva roky odo dňa, keď si dala urobiť silikóny. „O deti je postarané. Je čas na párty,” napísala na twitteri blondína, ktorá vyvádzala ako utrhnutá z reťaze.

Vrcholom večera bol jej odchod z baru. Blondínka si totiž vyhrnula top a všetkým prítomným okázalo ukazovala nahé prsia. Keďže bola značne opitá, chôdza jej spôsobovala veľké problémy. Pred davom ľudí sa dokonca zosypala na zem. Svoj alkoholový exces Josie na sociálnych sieťach zatiaľ nekomentovala. Ktovie, či ešte stále triezve, alebo sa naplno venuje svojim ratolestiam. 

Josie Cunningham bez hanby otŕčala svoje nahé prsia.
Zobraziť galériu (6)
Josie Cunningham bez hanby otŕčala svoje nahé prsia.

VIDEO: Josie Cunningham si v uliciach Londýna robila obrovskú hanbu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu