Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Desivé rozhodnutie tehotnej prostitútky: Na potrat kvôli sláve!

Josie Cunningham Zobraziť galériu (2)
Josie Cunningham (Zdroj: Foto: Facebook)

LONDÝN - Je vo štvrtom mesiaci, čaká zdravé bábätko a chce ísť na potrat, aby bola slávna. Niektorí sú kvôli vidine slávy rozhodnutí urobiť naozaj čokoľvek. V ceste im nestojí ani nevinné nenarodené dieťatko. Najnovšie šokovala celý svet 23-ročná Josie Cunningham, ktorá sa rozhodla, kvôli účasti v reality show Big Brother, isť na potrat.

So šokujúcim rozhodnutím prišla Josie Cunningham, ktorá má už dve deti a teraz je tehotná s tretím. Počas uplynulých dní sa jej totiž naskytla možnosť zúčastniť sa reality šou Big Brother. V ceste jej však stojí tehotenstvo: „Tentoraz dieťa mať nebudem. Namiesto toho sa stanem slávnou. Budem riadiť ružový Range Rover a kúpim si veľký dom. Nič mi v tom nezabráni," povedala odhodlane pre Mirror.co.uk. Na celej situácii okolo mladej mamičky je najšokujúcejší fakt, že je už vo štvrtom mesiaci, kedy je na umelé prerušenie tehotenstva neskoro ...

Mladá mamička je však pekný kvietok. O jej rozhodnutí zrejme otec dieťaťa nič nevie. A pravdepodobne nevie ani o tom, že je vôbec tehotná. Josie sa totiž živí prostitúciou a otecko tak môže byť hocikto z jej klientov.  

Desivé rozhodnutie tehotnej prostitútky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Správanie mladej tehotnej kontroverznej modelky a mamy dvoch detí šokuje doslova celú Veľkú Britániu. Aktivisti dokonca zorganizovali petíciu, aby televízia zakázala jej účasť v reality šou. Ľudia hrozia bojkotom súťaže, ak sa v nej Josie objaví.

Pochybnú modelku má však verejnosť v zuboch aj kvôli inému. Pred rokom si nechala voperovať prsné implantáty. Nebolo by na tom samozrejme nič nezvyčajné až na fakt, že peniaze na operáciu dal štát. Zákrok mala zadarmo, pretože údajne trpela nedostatkom prsného tkaniva. Minulý mesiac jej zasa štát kvôli tehotenstvu zaplatil stomatologické ošetrenie.

Ľudia sa však sťažujú, že štát nemá peniaze na zdravotnícku starostlivosť pre choré deti z chudobných rodín, no peniaze na plastiku pre modelku, živiacu sa pochybným remeslom, mal.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu