Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Modelka (24) pobúrila celú Britániu: Fajčím a pijem, lebo čakám chlapca a nie dievča!

Josie sa matkou roka určite nestane Zobraziť galériu (2)
Josie sa matkou roka určite nestane (Zdroj: mirror.co.uk, Twitter)

LONDÝN - Britka Josie Cunninghamová proti sebe popudila celú verejnosť. A niet divu. Mladá žena totiž napriek tomu, že pod srdcom nosí dieťa, neprestala fajčiť. Vraj je to preto, lebo čaká chlapca a nie dievča tak, ako chcela. Nie je to prvýkrát, čo sa táto "expertka" ocitla na prvých stránkach novín. A vždy bohužiaľ z odsúdeniahodného dôvodu.

O dvadsaťštyriročnej Josie sa prvýkrát písalo minulý rok, keď jej britské zdravotníctvo preplatilo operáciu na zväčšenie prsníkov. Kvôli svojim malým prednostiam totiž vraj trpela emocionálnou traumou, tak sa jej na nové zložili daňoví poplatníci.

Pred pár mesiacmi sa v centre pozornosti médií svojská Angličanka, ktorá sa príležitostne živí modelingom, ocitla opäť. Je totiž tehotná a chcela ísť na potrat, pretože jej ďalšie dieťa podľa vlastných slov bráni v tom, aby sa stala slávnou. "Tentoraz dieťa mať nebudem. Namiesto toho sa stanem slávnou. Budem riadiť ružový Range Rover a kúpim si veľký dom. Nič mi v tom nezabráni, povedala vtedy.

Modelka (24) pobúrila celú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mirror.co.uk, Twitter)

Tentoraz však Cunninghamová prekonala samú seba. Po tom, ako zistila, že čaká chlapca, začala fajčiť jednu od druhej a nebráni sa ani chľastu, píše portál metro.co.uk. Ako povedala, je nešťastná z toho, že nebude mať dievčatko tak, ako si priala.

Modelka (24) pobúrila celú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mirror.co.uk, Twitter)

"Keď som sa dozvedela, čo to bude, zapálila som si svoju prvú cigaretu. Potom už to išlo rýchlo. Teraz fajčím krabičku denne. V hĺbke duše viem, že to môže poškodiť moje dieťa a že je to nesprávne, ale to ma nezastavilo. Myslím si, že keby som čakala dievčatko, tak by som nepila ani nefajčila," priznala sa Josie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu