Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pikantný trapas prominentnej manželky: Ups, toto nemal nikto vidieť!

Manželku Marka Wahlberga zradili bikiny. Ľuďom na pláži tak ukazovala svoje bradavky. Zobraziť galériu (4)
Manželku Marka Wahlberga zradili bikiny. Ľuďom na pláži tak ukazovala svoje bradavky.

BARBADOS – Zradili ju plavky! Herec Mark Wahlberg (43) si v týchto dňoch odbehol za teplom. Na dovolenke mu robí spoločnosť jeho rodinka, vrátane šarmantnej manželky. Modelka Rhea Durhman (36) ale púta viac pozornosti, než jej známy muž. Počas šantenia pri mori si totiž vyrobila úsmevný trapas, keď náhodným okoloidúcim a prítomným paparazzom ukázala, čo malo zostať skryté.

Kuk! Modelka Rhea Durhman je štvornásobnou mamičkou, čo ale na jej postavičke zanechalo len minimálne stopy. Svojho známeho manžela, herca Marka Wahlberga tak vhodne reprezentuje na každom kroku. Inak tomu nebolo ani počas uplynulých dní, ktoré trávi prominentná rodinka na Barbadose.

Atraktívna brunetka počas pobytu pri mori vystriedala viacero plaviek. Úsporné bikiny ale vedia byť občas zradné, o čom by vedela hovoriť zrejme nejedna žena. Modelke sa totiž vo chvíľke nepozornosti posunul vrchný diel kúpacieho úboru, a tak všetkým prítomným nevedomky poskytla pohľad na svoje nahé prsia. A bol by v tom čert, keby to prítomní paparazzi nevyužili. Rhea však vzniknutý trapas vzala s úsmevom na tvári, rovnako, ako jej manžel. 

Manželka Marka Wahlberga má po štyroch deťoch výbornú postavu.
Zobraziť galériu (4)
Manželka Marka Wahlberga má po štyroch deťoch výbornú postavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu