Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Misska vyšla na mólo a... Na tú hanbu nikdy nezabudne!

Pre Chanelle Riggan sa promenáda v plavkách zmenila na nočnú moru. Zobraziť galériu (3)
Pre Chanelle Riggan sa promenáda v plavkách zmenila na nočnú moru.

LOS ANGELES – Trapas ako hrom! Miss Beverly Hills 2014 Chanelle Riggan (21) sa aktuálne stáva známou po celom svete. Vďačí za to úsmevnému prešľapu, ktorý si vyrobila počas kalifornskej súťaže krásy. Blondínka si totiž v priebehu promenády v plavkách nechtiac strhla vrchný diel bikín a všetkým prítomným ukázala holé prsia. Tým ale pre ňu zahanbujúce chvíle ešte neskončili.

Pobaví každého! Hitom internetu sa v týchto dňoch stala promenáda v plavkách, na ktorej exceluje Miss Beverly Hills Chanelle Riggan. Usmievavá blondínka totiž počas spomínanej disciplíny ukázala aj to, čo nechcela. Keď švihla šatkou, rozviazal sa jej vrchný diel bikín a prítomným predviedla nahé prsia.

Po tomto sexi trapase sa kráska ešte aj zapotácala a mala problém udržať rovnováhu. Nepríjemnú situáciu sa ale snažila vyriešiť s úsmevom. Plavky si rýchlo napravila a ďalej kráčala po móle. A to, že zahanbene neušla do zákulisia, sa jej vyplatilo.

Sklamanie z nevydarenej prezentácie totiž napokon vystriedala radosť. Chanelle Riggan sa aj napriek svojmu faux pas umiestnila medzi 5 najlepšími súťažiacimi. A v porovnaní s víťazkou má poriadne navrch. Veď už o nej hovorí celý svet. „Život je predovšetkým o tom, aby sme sa naučili čeliť ranám, ktoré rozdáva,” komentovala na twitteri svoju skúsenosť fešanda, ktorá študuje psychológiu a v budúcnosti by rada pracovala pre FBI. Na chvíle na móle ale asi nikdy nezabudne.

VIDEO: Chanelle Riggan promenáda nevyšla podľa predstáv

Chanelle Riggan

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu