Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zmyselná herečka po 40-tke nemá VÔBEC zábrany: Túto ženskú by chcel do postele každý!

Charisma Carpenter má správne zaoblené telo a žiadne zábrany. Zobraziť galériu (7)
Charisma Carpenter má správne zaoblené telo a žiadne zábrany.

LOS ANGELES – Divoká a živočíšna! Snímka 50 odtieňov sivej nie je jediný počin plný erotiky, ktorý sa v blízkej dobe objaví na filmovom plátne. Potvrdzujú to aj zábery z drámy s názvom Bound. V ňom účinkuje herečka Charisma Carpenter (44), ktorá má sexepílu na rozdávanie. Veď posúďte sami!

S nahotou nemá problém! Herečka Charisma Carpenter skrýva pod šatami telo, ktoré ulahodí oku nejedného chlapa. Svoje bujné vnady najnovšie ukázala vo filme Bound, kde stvárňuje dcéru zámožného realitného makléra. Tej sa do života pripletie šarmantný mladý muž, ktorý ju vovedie do sveta nezvyčajných sexuálnych praktík.

Film preto obsahuje množstvo erotických scén, v ktorých brunetka predvedie svoju živočíšnosť. Tú v minulosti ukázala aj na stránkach pánskeho magazínu. „Urobila som to z veľmi jednoduchého dôvodu. Nielen preto, že to bolo dobre zaplatené, ale aj preto, že som sa po pôrode svojho syna vrátila k svojmu starému telu. Chcela som sa opäť cítiť žiadaná a sexi,” komentovala v minulosti svoje nahé fotky Charisma. Ako sa zdá, herečka po podobných pocitoch zatúžila aj teraz.     

VIDEO: Trailer k filmu Bound. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu