Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slávny herec brutálne rozkysol: Preboha, za 3 týždne je zo svalovca iný človek!

Mark Wahlberg Zobraziť galériu (5)
Mark Wahlberg (Zdroj: Instagram MW)

LOS ANGELES - Neuveriteľné! Aj takéto komentáre sa objavujú pod fotkami, ktoré najnovšie zverejnil na Instagrame známy herec Mark Wahlberg (49). Sympatický svalovec, ktorý vždy dbal o svoju kondíciu, vyzerá na aktuálnych záberoch úplne inak, než sme zvyknutí. Aha, šokovaní budete aj vy!

Galéria: Mark Wahlberg

Mark Wahlberg má na konte účinkovanie v mnohých úspešných i známych počinoch. A je si veľmi dobre vedomý, že herecká profesia obnáša aj rôzne výzvy. Jednu takú prekonáva v týchto dňoch. A to kvôli filmu s názvom Father Stu, v ktorom stvárni bývalého boxera, z ktorého sa stane kňaz. 

Spomínaný film je inšpirovaný životom dnes už zosnulého farára menom Stuart Long. Príbeh zachytáva jeho boxerské úspechy i nehodu, pri ktorej prežije duchovný zážitok, ktorý ho napokon vedie k tomu, aby zasvätil svoj život Bohu. Réžie sa ujala partnerka slávneho Mela Gibsona - Rosalind Ross.

Telo Marka  Wahlberga sa v priebehu troch týždňov takto zmenilo.
Zobraziť galériu (5)
Telo Marka Wahlberga sa v priebehu troch týždňov takto zmenilo.  (Zdroj: Instagram)

Ako Mark v súvislosti s touto rolou prezradil, je potrebné, aby v priebehu 6 týždňov pribral zhruba 15 kg. Ako prezrádza jeho najnovší príspevok na sociálnej sieti Instagram, celkom sa mu to darí. Pre herca, ktorý denne cvičí dvakrát denne a stráži si svoju stravu, ide naozaj o veľkú zmenu. Mnohých fanúšikov hercov príspevok šokoval. Viacerí ho ale s pobavením komentovali, že Will Smith, ktorý počas pandémie nechcene pribral, je určite rád, že v tom nie je sám :)

VIDEO: Mark Wahlberg musí kvôli najnovšej filmovej úlohe pribrať.

Viac o téme: Mark Wahlberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu