Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Britská prsaňa hore bez: Prirodzené sedmičky vytasila celkom nahé!

Sexica Lucy Pinder v dráždivých pózach zvádza najmä objemnými vnadami. Zobraziť galériu (18)
Sexica Lucy Pinder v dráždivých pózach zvádza najmä objemnými vnadami. (Zdroj: Nuts)

LONDÝN – Tomu sa hovorí poriadne štedrá nádielka! Hoci by sa Lucy Pinder (29) so svojimi proporciami na móle zrejme neuživila, pre mužov predstavuje hotový magnet a pastvu pre oči. Vďačí za to extrémne bujnému poprsiu, ktorým ju obdarila matka príroda. Pozrite sa, ako sexi modelka zvádza vnadami bez vrchného kúska bielizne.

Pred objektívom je stále nesmierne žiadaná! Aj keď sa Lucy Pinder v pánskych magazínoch objavuje pravidelne, mužským fanúšikom sa jej telo venuše zrejme tak skoro nezunuje. Svedčí o tom novembrové číslo časopisu Nuts, ktorému zvodná brunetka prepožičala svoje výstavné krivky. Aj tentoraz poodhalila objemné vnady v celej ich nádhere.

Lucy sa predviedla v hneď niekoľkých dráždivých pózach, ktoré doplnila vyzývavými outfitmi. Nesmeli jej chýbať minimalistické šortky, vrchný diel bikín či sexi body. V očiach jej skalných fanúšikov však najväčšie lákadlo stále predstavujú prirodzené prsia, ktoré britská kráska bežne nosí v podprsenke veľkosti 32G. Tá v našich končinách predstavuje úctyhodné košíky 70H. Lucy je teda v skutočnosti veľmi štíhla, no rozdiel na obvode hrudníka pod prsami a cez bradavky u nej nadobúda až takmer tridsať centimetrov.

Obdarená Britka si spoluprácu s tímom Nuts vždy pochvaľovala, čerstvý rozhovor nevynímajúc. A aký je podľa nej najlepší čas na sexi zábery? „Mám rada takéto sólo fotenia – je to ako stretnutie s priateľmi pri obede, aj keď s väčšou dávkou nahoty. Moje fotky sú však vždy lepšie pred obedom, pretože po ňom si potrebujem zdriemnuť. Na týchto sexi fotkách napoly spím!“ vysvetlila s humorom. Ktovie však, či by ešte lepšou formou neohúrila natoľko, že by od toľkého sexepílu vo fotoaparátoch praskali šošovky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu