Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zvodný zadoček a plné prsia: S touto letuškou na palube ste v nebi ešte pred odletom!

Holly Peers ako letuška Zobraziť galériu (8)
Holly Peers ako letuška (Zdroj: Obsessive)

LONDÝN - Letieť s ňou by bol zážitok do konca života! Britská sexbomba Holly Peers (27) urobila svojim fanúšikom opäť radosť. Pohľad na jej skvostné telo odeté v uniforme letušky vhodnej napríklad pre „Erotic Airlines“ totiž len sotva nechalo niekoho chladným. Holly skrátka vie, ako na to!

Výstrih až pod prsia, tango nohavičky a podväzky - takto vyzerá model, ktorému robí reklamu jedna z najsexi Britiek Holly Peers. Firma Obsessive, ktorá sa špecializuje na erotické outfity stavila v tomto prípade na dobrú kartu. Uniforma letušky - zvodkyne by len sotva vynikla na niekom lepšie ako práve na Holly. Nuž a text, ktorý model sprevádza  ,,Odovzdajte ďalej kus nebeského potešenia“ tiež sedí celkom presne. Krásnej brunetke sa to už celkom určite podarilo.

Hoci Holly a jej obdareným kolegyniam ubudol s ukončením vydávania časopisu Nuts jeden zdroj zárobku, zjavne si vie poradiť aj naďalej. Podľa jej profilu na Twitteri si v teplých mesiacoch užíva v španielskej Marbelle či na Ibize, a to nielen dovolenku, ale aj fotenia.

Obdarená kráska mala však nedávno aj trochu nepríjemnejšie starosti. Na Facebooku sa totiž objavila skupina s názvom „Odpočívaj v pokoji Holly Peers“, ktorej založenie naznačovalo smrť mladej modelky. Čoskoro mala takmer milión „lajkov“, našťastie sa však ukázalo, že ide len o hoax. Známa Britka je v poriadku a má celkom iné problémy, ako sa zamýšľať nad vlastným pohrebom. Podľa ľudí z jej okolia sa totiž už čoskoro zasnúbi so svojím priateľom. To však môže byť pre jej oddaných fanúšikov takmer rovnaké sklamanie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu