Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zbedačená hollywoodska kráska sa zaoblila: Konečne krivky pravej ženy!

Anne Hathaway ako vychudnutá hviezda snímky Bedári a s odstupom času vo vylepšenej forme Zobraziť galériu (21)
Anne Hathaway ako vychudnutá hviezda snímky Bedári a s odstupom času vo vylepšenej forme (Zdroj: profimedia.sk, Vogue)

LOS ANGELES – Vyziabnutá figúra je u nej minulosťou! Keď Anne Hathaway (30) získala rolu vo sfilmovanom muzikáli Bedári, bola nútená drasticky schudnúť a vzdať sa svojej pestovanej hrivy. Krátke vlasy jej síce zostali, no herečka už zďaleka nie je taká chudá ako kedysi. Zaokrúhlila sa v tých správnych partiách a predviedla línie presýpacích hodín.

Táto zmena jej naozaj prospela! Hoci sa Anne Hathaway zviditeľnila snímkou Diabol nosí Pradu, triumf v podobe vytúženej sošky Oscara si vyslúžila až ako talentovaná herečka a speváčka v muzikáli Bedári. Kvôli úlohe Fantine bola nútená vyhladovať sa na mušiu váhu a nechať si priamo pred kamerami ostrihať svoje dlhé lokne. Odvtedy však ubehol viac než rok, počas ktorého tmavovláska nadobudla postavičku typu „krv a mlieko“. Tú tento týždeň ukázala v priliehavom športovom outfite počas ľahkej turistiky so svojimi kamarátkami.

Anne na dlhšiu prechádzku v horúcom počasí zvolila obtiahnuté legínsy a biely top so širšími ramienkami, pod ktorým sa črtala športová podprsenka. Takéto ležérne prevedenie kopírovalo herečkine krivky, ktoré sa za uplynulé mesiace zaoblili najmä v oblasti bokov. Kráske bez mejkapu však nechýbala ani výraznejšia nádielka v oblasti dekoltu.

Okaňa s nezameniteľným úsmevom je v kuloároch známa aj tým, že sa škandálom oblúkom vyhýba. Z tohto dôvodu vydavateľstvá námety na jej biografické knihy pravidelne zmietajú zo stola, čo umelkyňu vonkoncom neteší. „Anne narovinu povedali, že jej život nie je až taký zaujímavý a nie je dosť populárna. Bola z toho zdrvená, pretože si myslela, že má šance na bestseller,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia médiám. Šarmantnej hviezde tak neostáva nič iné, len zotrvať vo vernosti hereckému chlebíku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu