Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Britská sexbomba zvádza Turkov: Božské telo ukázala celkom nahé!

Kelly Brook odhalila svoje božské krivky v tureckom časopise pre mužov. Zobraziť galériu (8)
Kelly Brook odhalila svoje božské krivky v tureckom časopise pre mužov. (Zdroj: GQ Turkey)

LONDÝN – Svoj sexepíl pretŕča aj na východe! Hoci je Kelly Brook (33) známa predovšetkým na domácej britskej pôde, s dokonalými krivkami sa už stihla presadiť za veľkou mlákou a najnovšie provokuje pánov z islamskej krajiny. Tureckým mužom predostrela svoje telo tak, ako ju stvorila príroda. Pózovala nahá bez cenzúry.

Zamierila na východ! Aj keď si Kelly Brook svoje miestečko v šoubiznise vydupala ako glamour modelka, v súčasnosti si drží tiež status herečky a tváre televíznych obrazoviek. Pretŕčanie figúry v tvare presýpacích hodín je však jej srdcovou záležitosťou. Dôkazom môžu byť stránky najnovšieho vydania magazínu GQ, pre ktoré odhodila zábrany a nechala sa zvečniť v Evinom rúchu. S obnaženým telom si brúsi zuby na obdiv Turkov.

Zvodná brunetka si pred objektívom vyskúšala viacero osvedčených póz v bazéne. S mokrými vlasmi nechala vyniknúť najmä svojim bujným prednostiam v plavkách, no neskôr sa vyzliekla úplne. Detaily intímnych partií sa síce vo vode rozplynuli, no modelka v tureckým čitateľom dopriala aspoň pohľad na svoj obnažený zadoček.

Keďže Kelly pre fanúšikov v Malej Ázii predstavuje zatiaľ veľkú neznámu, v priloženom rozhovore prezradila zaujímavosti o svojom každodennom živote. Za najlepšiu kapelu považuje Coldplay pre jej schopnosť vykúzliť na pódiu neopakovateľnú šou. A akou fóbiou trpí? „Vyhýbam sa prasklinám a zárezom na chodníku. Vždy, keď idem po ceste, snažím sa na ne nešliapnuť, aby mi to neprinieslo smolu.“ Ako sa teda zdá, napriek životu na vysokej nohe brunetka v srdci zostáva jednoduchým dievčaťom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu