Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Britská provokatérka hore bez: Zvodnou postavou a nahými prsiami dráždila turistov

Kelly Brook na pláži v Mexiku Zobraziť galériu (7)
Kelly Brook na pláži v Mexiku (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO - Po hanbe ani stopy! Pohľad na britskú hviezdičku Kelly Brook (33) určite potešil nejedného dovolenkára v mexickom Tulume. Modelka a televízna osobnosť známa najmä vďaka svojim plným tvarom sa totiž nezaprela a svoje prsia ukázala celému svetu. A pohľad na ne veru stojí za to!

Biele prúžky od podprsenky mať nebude! Kelly Brook si zarába najmä vďaka svojmu vzhľadu a tak je prirodzené, že si chce udržiavať telo čo najkrajšie. A k tomu patrí aj súvislé opálenie. Hoci sa najskôr uspokojila len s uvoľnením šnúrky okolo krku, po chvíli sa odhodlala na výraznejší krok a odhodila podprsenku úplne. Nohavičky si síce nechala, ale tiež ich časom zrolovala natoľko, že pripomínali tvarom skôr tangá.

Ako sa neskôr ukázalo, na pláži na sebe mala nielen plavkové, ale aj klasické nohavičky. Tie totiž museli zastúpiť gumičku do vlasov. ,,Som viac hotová z toho, že ma odfotografovali z gaťkami namiesto gumičky ako že som hore bez." Zverejnila na svojom profile na Twitteri. 

Kelly si zjavne chvíle voľna užíva aj bez svojho partnera, hráča rugby Dannyho Ciprianiho. S ním bola pred pár týždňami na dovolenke v Tobagu, teraz oddychuje v prítomnosti blízkej kamarátky. Keďže o osem rokov mladší priateľ nedávno vyhlásil, že sa s ňou momentálne ženiť určite nechystá, možno jej je samej lepšie.

,,Momentálne sa cítim skvele a som veľmi rád, že som s Kelly. Ale mám problémy s kolenom, takže si naň v žiadnom prípade tak skoro nekľaknem,“ vyjadril sa Cipriani. To však nie je všetko. Ak totiž túži Kelly v dohľadnej dobe po dieťati, asi by sa mala poobzerať inde. ,,Niektorí ľudia chcú manželstvo a deti, iní nie. Ja môžem byť jeden aj druhý prípad. Ešte neviem,“ vyjadril sa športovec. Kelly bola tehotná pred dvomi rokmi so svojím vtedajším partnerom Tomom Evansom. Keď dieťatko potratila, bola vraj zničená. Ak ešte stále plánuje potomka, možno by si mala začať hľadať iného partnera. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu