Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Televízna hviezda vystupovala z auta naostro: Ukázala úplne všetko!

Brandi Glanville vystupovala z auta bez nohavičiek. Zobraziť galériu (3)
Brandi Glanville vystupovala z auta bez nohavičiek. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Obrovský prešľap či snaha zaujať? Hoci Brandi Glanville (40) o pozornosť paparazzov núdzu nikdy nemá, väčšinou radšej nič neponecháva na náhodu. Dôkazom môže byť jej víkendové faux-pas pred reštauráciou. Bývalá modelka nechala nohavičky doma a pri vystupovaní z auta obnažila intímne partie.

Cudnosť je pre ňu cudzí pojem! Aj keď Brandi Glanville v našich končinách nepatrí k príliš známym tváram, slovenskému divákovi mohla utkvieť v pamäti ako hviezda reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills. V minulosti ju živil modeling a aj v štyridsiatke sa vďaka postavičke ako lusk dokáže bez problémov presadiť v šoubiznise. Akékoľvek zábrany pred fotografmi však dávno pochovala. V sobotu si vyrazila na večeru a neváhala obnažiť to, čo malo ostať skryté.

Brandi si do vychytenej reštaurácie vyrazila v krátkych bielych šatách, ktoré doplnila sandálmi rovnakej farby. Nanešťastie však spodnú bielizeň vynechala a pri dvíhaní zadku zo sedačky ukázala, čo nosí pod sukňou. Okrem obitých a špicatých kolien vystrčila do objektívu aj svoje nahé intímne partie.

Zaujímavosťou je, že americká celebrita všade deklaruje nulový zásah plastických chirurgov do jej ukážkového tela. Otvorene sa priznala len k modelácii nosa na tekutej báze: „Urobili mi tekutú úpravu nosa po tom, čo som si ho zlomila. Doktor v ňom musí pravidelne meniť výplne. Ale nič iné som si na tvári urobiť nenechala.“ Botoxové kúry u nej podliehajú absolútnej samozrejmosti: „Injekcie dostávam od svojich 25-ich rokov. Do priehlbiniek v lícach mám vpichnuté výplne. A niekedy aj do jaziev po akné.“ Jej zoznam zákrokov však zahŕňa aj remodeláciu panenskej blany za 12 tisíc dolárov a plastickú operáciu poprsia po dvoch deťoch. Silikónov v štýle pornohviezdy sa blondínka zriekla a uprednostnila veľkosť košíkov B.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu