Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Z vychytenej supermodelky strašiak do maku: Vystrojila sa ako zo sekáča!

Anne V vo výbere outfitu experimentovala, no jej pokus zaujať sa zmenil v poriadne fiasko. Zobraziť galériu (6)
Anne V vo výbere outfitu experimentovala, no jej pokus zaujať sa zmenil v poriadne fiasko. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Čistá módna katastrofa! U štíhlych dievčat, ktoré sa pohybujú vo svete modelingu a na svojich krivkách predvádzajú tie najlepšie dizajnérske kúsky, by mal byť vkus na módu takpovediac samozrejmosťou. Anne Vyalitsyna (27) však na rande šliapla poriadne vedľa. Pozrite, do akej volánovej pohromy sa navliekla a čo si k nej obula.

Zabudla sa pozrieť do zrkadla? Ruská krásavica prezývaná Anne V doteraz pracovala pre také zvučné módne domy ako Chanel, Prada, Louis Vuitton, Dolce and Gabbana, Roberto Cavalli, či Givenchy. V uplynulých rokoch navyše hviezdila medzi najzvodnejšími manekýnkami v plavkovom vydaní magazínu Sport Illustrated. Ani takéto bohaté skúsenosti sa však u nej vo výbere outfitov akosi nepodpísali. Na schôdzku s čerstvým milencom sa vyparádila, akoby nakupovala v obchode s obnoseným oblečením, ktoré dávno vyšlo z trendov.

Plavovláska vyrazila do newyorských ulíc, aby sa naobedovala a poprechádzala so svojím najnovším úlovkom. V kuloároch sa už dlhšie šepkalo, že Anne randí s bejzbalovým nadhadzovačom Mattom Harveym. To sa tento týždeň potvrdilo, keď sa dvojica na verejnosti objavila ruka v ruke. Známa supermodelka však športovcovým očiam zrejme príliš neulahodila. Navliekla si totiž na seba dlhé vrecovité šaty nevýraznej sivej farby, ktoré boli dozdobené hrôzostrašnými volánmi. Otázniky navyše vyvolávala aj blondínkina obuv v podobe masívnych tenisiek nad členky. V tomto chaose bila do očí tiež elegantná čierna kabelka z kože, ktorá by si zaslúžila celkom iný outfit.

Novovzniknutý párik si práve prechádza romantickými začiatkami a do záväzkov sa príliš nehrnie. „Idú na to pomaly, pretože obaja majú nabitý pracovný program. Ale zdá sa, že Mattovi sa Anne naozaj veľmi páči,“ prezradil zdroj z blízkeho okolia športovca magazínu Us Weekly. Ostáva len dúfať, že žiadaná supermodelka Harveyho nezačne svojimi kreáciami nudiť skôr, ako sa prepracujú k vážnejšiemu vzťahu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu