Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hviezda Sexu v meste ako módna pohroma: Do sandálov napchala ponožky!

Sarah Jessica Parker prekvapila módnym prešľapom v podobe ponožiek v sandáloch. Zobraziť galériu (12)
Sarah Jessica Parker prekvapila módnym prešľapom v podobe ponožiek v sandáloch. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Tá si teda trúfa! Hoci Sarah Jessica Parker (47) mala v úlohe Carrie Bradshaw módne trendy v malíčku, v súkromí sa neváha dopustiť priam školáckeho prešľapu. Herečka si z nakrúcania seriálu Sex v meste zrejme veľa rád k srdcu nezobrala. V newyorských uliciach totiž šokovala nočnou morou všetkých štylistov – ponožkami v sandáloch.

Módna katastrofa! Aj takýmto prívlastkom by sa dali nazvať niektoré kreácie z garderóby Sarah Jessicy Parker. Tá patrí medzi najštíhlejšie hollywoodske hviezdy, a tak si na seba môže navliecť takpovediac čokoľvek. Voľná ruka vo výbere outfitov však v jej prípade nie vždy dopadne najšťastnejšie. Tento týždeň si herečka vyrazila na prechádzku s desivým experimentom. Do sandálov s hrubším podpätkom a voľnou pätou si obula ponožky.

Sarah Jessica si včera dôkladne plnila mamičkovské povinnosti a svoje roztomilé dvojičky Marion a Tabithu sama odprevadila do školy. Na túto príležitosť zvolila dotrhané džínsy a ležérny hrubý sveter, čím sa zrejme chcela zaradiť medzi bežných rodičov. Tentoraz však nevytŕčala z radu hviezdnou úpravou, ale pravým opakom. Stala sa z nej vycivená sivá myš bez štipky vkusu.

Populárna plavovláska je na svoje dve ratolesti citovo veľmi naviazaná. Oblieka ich do vkusných šiat a má ich zmapované ako vlastnú dlaň. Už keď mali 26 mesiacov, vedela vymenovať všetky ich vzájomné rozdiely. „Sú veľmi roztomilé a okúzľujúce, zlaté a zábavné. Sú naozaj veľmi odlišné – duchovne, politicky, fyzicky, emocionálne, ideologicky,“ prezradila na margo svojich dcér v istom televíznom rozhovore. Ostáva teda len dúfať, že vyrastú čím skôr, aby mohli úspešnej mame poradiť, ako sa má vlastne obliecť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu