Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Supermodelka po pôrode ohuruje dokonalou postavou: Naliate prsia, ploché bruško!

Anne Vyalitsyna vyzerá 2 mesiace od pôrodu úchvatne. Zobraziť galériu (10)
Anne Vyalitsyna vyzerá 2 mesiace od pôrodu úchvatne.

HAMPTONS - Wau! Pri pohľade na modelku Anne Vyalitsyna (29), známu aj ako Anne V, zbledne závisťou zrejme nejedna mamička. Kráska, ktorá fotí pre plavkový magazín Sports Illustrated totiž len pár týždňov po pôrode vyzerá fantasticky. Ako dokazujú jej zábery v bikinách, jediné, čo prezrádza, že nedávno priviedla na svet dieťa, sú bujné vnady.

Kráska z Ruska Anne Vyalitsyna, ktorej šarmu v minulosti podľahol aj líder kapely Maroon 5 - Adam Levine, je už mamičkou. Koncom júna priviedla na svet dcérku Alasku, Jej otcom je modelkin priateľ Adam Cahan. Prominentný pár zvláda rodičovské povinnosti na výbornú a plavovláska si leto v spoločnosti malej princezničky maximálne užíva. 

Potvrdzujú to zábery, ktorými modelka pravidelne zásobuje svojich fanúšikov. „Toto je najlepšie leto vôbec, želám si, aby sa neskončilo,” vyjadrila sa na margo toho kráska. Jej instagramový profil je plný momentiek s dcérkou, no nechýbajú ani fotky v bikinách. A tie sú viac než ohurujúce. 

Od blondínkinho pôrodu ubehlo len pár týždňov, no po tehotenstve niet na jej tele takmer žiadnej stopy. Anne má dokonale ploché bruško, štíhlu figúru a jediné, čo sa na nej zväčšilo, sú prsia. Nie je žiadnym tajomstvom, že modelka si hmotnosť strážila a aj s rastúcim bruškom pravidelne cvičila. 

Modelka Anne Vyalitsyna ani nevyzerá na to, že pred pár týždňami rodila.
Zobraziť galériu (10)
Modelka Anne Vyalitsyna ani nevyzerá na to, že pred pár týždňami rodila.

Viac o téme: Anne VAnne Vyalitsyna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu