Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráždivé hrátky dcéry Brucea Willisa: Vrhla sa na milenca iba v plavkách!

Rumer Willis a Jayson Blair nechali svojej vášni voľný priebeh počas spoločných chvíľ pri mori. Zobraziť galériu (6)
Rumer Willis a Jayson Blair nechali svojej vášni voľný priebeh počas spoločných chvíľ pri mori. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Rozvášnili sa! Hoci Rumer Willis (24) doteraz príliš veľa šťastia v láske nemala, po boku súčasného milenca jej k spokojnosti očividne nič nechýba. Dôkazom môžu byť zábery, na ktorých sa s ním vášnivo muchluje pred očami dovolenkárov. Dvojica predvádzala intímnosti za bieleho dňa v morských vlnách.

Na súkromie zvysoka kašlú! Aj keď väčšina osobností zo sveta šoubiznisu si erotické chvíľky užíva výhradne za múrmi privátnych priestorov, najstaršia ratolesť Brucea Willisa a Demi Moore do tejto kategórie evidentne nepatrí. Momentálne si vychutnáva ešte takpovediac letnú atmosféru na vyhriatej Floride. Miamske letovisko rozpálila schudnutými krivkami v bikinách a pikantným mileneckým číslom.

Rumer Willis randí s 28-ročným Jaysonom Blairom približne štyri mesiace. Zrejme aj preto ňou stále lomcuje zamilovanosť, ku ktorej patria afektované prejavy náklonnosti. Prominentný párik sa ruka v ruke na tohtotýždňovej dovolenke najprv vrhol do vĺn a vzápätí na seba. Speváčka sa nohami zakvačila o partnerov driek a prisala sa na jeho ústa.

Jayson momentálne hviezdi v komediálnom seriáli The New Normal, ktorý za veľkou mlákou vysiela televízny kanál NBC. Rovnako nádejne to vyzerá aj so samotnou Rumer. Po neúspešnej kariére modelky sa jej ušla rola v hororovom thrilreri The Ganzfeld Experiment, ktorý by mal svetlo sveta uzrieť už vo februári. Novopečená herečka však má vo vrecku aj ďalšie zaujímavé projekty. Svoj hlas prepožičia animovanému sitkomu Fridgeport a budúci rok si zahrá v seriáli The Odd Way Home. Jedinou otázkou, ktorá sa natíska, je, či sa za ňu prihovoril otec Bruce, matka Demi alebo sa o prvé úspechy pričinila vlastnými silami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu