Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skoncová má dve deti, no pred oltárom ešte nestála: Prečo sme nemali svadbu!

Soňa Skoncová
Soňa Skoncová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - BRATISLAVA – Soňa Skoncová si na svoj život nemôže sťažovať. Bývalá modelka a moderátorka žije v šťastnom zväzku s partnerom Robom a ich dvoma deťmi a neželá si nič iné, len aby to trvalo navždy.

Soňa Skoncová je dvojnásobnou mamou syna Robka a dcéry Elize. Ako modelka prežila istý čas v zahraničí, úspechy sa jej nevyhýbali, no ona sa napriek tomu vrátila späť na Slovensko: „Jeden čas som bola v Los Angeles, kde by som si vedela predstaviť žiť, ale nakoniec som sa vrátila na Slovensko a je to správne rozhodnutie“, priznala na otázku, či by sa vedela odsťahovať zo Slovenska. Najobľúbenejším kútom našej krajiny sú pre ňu Bojnice, kde sa narodila a kde na preskáčku s Bratislavou aj momentálne žije. „Keď vidím majestátny Bojnický zámok, vždy mi to vyrazí dych, aj keď bývam vedľa neho a každý deň tam chodím okolo so svojimi deťmi“, hovorí moderátorka, ktorej syn už začal chodiť do škôlky, a teda sa jej iste trošku uľavilo. Dcéra má totiž ešte iba rok a je dosť náročné mať deti v krátkom časovom rozsahu po sebe.

Aj keď je Soňa šťastná a v partnerskom vzťahu s Robom vydržali viac ako dvadsať rokov, svadobné zvony im stále nezazneli. Prečo napriek veľkej láske stále nebola svadba? „Nikdy sme na svadbu netlačili, žili sme slobodný život, veľa sme cestovali…“ zdôvodňuje Soňa, ktorá za jeden z dôvodov uvádza aj covidové obdobie, ktoré ich zabrzdilo. Ale ak raz svadba bude, aká bude? Dozviete sa vo videu, ale určite stojí za pozretie aj relácia Milujem Slovensko, kde bude súťažiť v tíme Dana Dangla spolu so Sašou Gachulincovou a Katarínou Van Derham. Sledujte v piatok o 20.30 na Jednotke.

Skoncová má dve deti, no pred oltárom ešte nestála: Prečo sme nemali svadbu! (Zdroj: NL)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu