Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vdova po Pomejem (†54) sa opäť vydala: Svadba v Thajsku a... Namiesto obrúčok mali TOTO!

(Zdroj: pixabay.com)

THAJSKO - Opäť je z nej PANI! Ubehlo už vyše 5 rokov, odkedy odišiel do neba český herec a filmový producent Jiří Pomeje (†54). Ešte predtým, ako podľahol rakovine, sa vedelo o tom, že vo vzťahu s jeho manželkou Andreou to absolútne neklape a dvojica išla od seba. Rok pred Pomejeho úmrtím sa už prezentovala s novým partnerom Petrom Plačkom. No a teraz... Už sú svoji!

Zásnuby vdovy po Pomejem prebehli ešte počas minulého roka. V marci 2023 Petr pokľakol a svoju milovanú partnerku požiadal o ruku. Stalo sa tak na pláži v exotickom Thajsku. Sexi DJ-ka tam vtedy vycestovala pracovne a absolútne netušila, že tento pobyt sa premení na romantiku ako z filmu.

Nuž a zdá sa, že k spomínanej destinácii si vytvorili špeciálny vzťah. Práve tam si aktuálne povedali svoje "áno" a spečatili tak vzájomnú lásku. Informovala o tom samotná Andrea, ktorá na sociálnej sieti Instagram zverejnila svadobné video. „Síce sme to nestihli do roka a do dňa, ale myslím, že toto požehnanie od thajských mníchov priamo v miestnom chráme, nám prinesie do spoločnej budúcnosti veľké šťastie! Viem, že vôbec nemusím popisovať tie emócie, čo sme cítili, pretože nás tu už poznáte a dopredu ďakujeme, že to s vami môžeme zdieľať," napísala šťastná tmavovláska, z ktorej bola prekrásna nevesta. 

Na svojom profile potom zverejnila filmový pás, prostredníctvom ktorého ukázala fotky z jej veľkého dňa. Všetci sledovatelia si tak mohli obzrieť prekrásne svadobné fotografie, no a nikomu neuniklo ani to, že pár si dal urobiť skutočne špeciálne obrúčky. Namiesto prsteňov si v Thajsku nechali vytvoriť spoločné tetovanie. Ako na ich rukách vyzerá si môžete pozrišť v našej galérii nižšie!

Galéria: Galéria Andrea Pomeje
 

Viac o téme: Jiří PomejeAndrea Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu