Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezdne maniere pri nakrúcaní u Maštalíra neplatia: Nie som náročný! Až na TENTO jeden PRÍPAD

Tomáš Maštalír stvárnil agenta v seriáli Vytoč môjho agenta
Tomáš Maštalír stvárnil agenta v seriáli Vytoč môjho agenta (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Veľa sa hovorí o zahraničných hercoch či spevákoch, že majú hviezdne maniere. Tomáš Maštalír tvrdí, ze nie je náročný. Ale naozaj je to tak?

Tomáš Maštalír je vyťažený herec, ktorý prechádza z filmu do filmu a seriálov nakrúca tiež aj niekoľko naraz. Aktuálne hviezdi ako agent v seriáli Vytoč môjho agenta, ktorý zobrazuje komediálne príbehy z kastingovej agentúry, kde je každý deň plno nástrah. Snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, boj s konkurenciou, či osobné vzťahy vháňajú agentov častokrát do absurdných a komických situácií, či dojímavých momentov.

Galéria: Fotogaléria: Seriál Vytoč môjho agenta

V zahraničí sú agenti bežnou súčasťou filmového sveta, no u nás to zatiaľ nie je neodmysliteľný štandard. Maštalír ani žiadneho nepotrebuje, režiséri sa oňho trhajú aj tak… Zisťovali sme však, či má nejaké herecké maniere: „Ja nie som až tak nejak náročný“, začal herec, ale vzápätí si spomenul: „Keď som sa mal v novembri kúpať v 11 stupňovej vode, tak aby som neochorel na dva týždne a mohol nakrúcať ďalej, bolo treba zabezpečiť veľmi rýchlo nejaké dostupné teplo“. Podľa slov herca pohoda pri akejkoľvek práci môže nastať, ak sú všetci v pohode. Vtedy je aj pracovná nálada dobrá, čo prispieva k dobrému výsledku.

Seriál Vytoč môjho agenta sa nakrúcal v Čechách, čiže cestovania bolo dosť veľa. „Paralelne som tento projekt točil s ďalšími dvoma projektami, takže cestovania bolo dosť, aj to bolo celkom nahusto…“ Ak k tomu prirátame fakt, že musel hovoriť krásnou češtinou, tak to až také jednoduché nebolo. Je však zrejme každému jasné, čo herec robil počas šoférovania, keď ho nikto nevidel… a čo budete robiť v stredu večer vy? Iba dávame do pozornosti ďalšiu časť seriálu Vytoč môjho agenta o 20.40 na JOJ-ke. Oplatí sa vidieť.

Hviezdne maniere pri nakrúcaní u Maštalíra neplatia: Nie som náročný! Až na TENTO jeden PRÍPAD (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: TV JOJTomáš MaštalírVytoč môjho agentaManiere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu