Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

JAZYKOVÉ TORNÁDO v Ruži pre nevestu: Padol PRVÝ skutočný BOZK... Ktorá ho dostala?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - A je to tu! Už dnes večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká štvrtá epizóda Ruže pre nevestu. A rozhodne sa máme na čo tešiť! Tento diel bude mimoriadne dramatický, nebude núdza o kopu konfliktov a... Padne aj prvý bozk!

Na Topkách sme už písali o tom, že veľkú časť pozornosti na seba strhne Dolli. Tá bude čeliť zdravotným problémom, ktoré napokon vyústia do toho, že nezvládne záverečný ceremoniál a odíde. To, či sa blondínka ešte vráti, sa diváci dozvedia už dnes večer. A takisto uvidia aj prvý "nefalšovaný" bozk. 

Galéria: Ruža pre nevestu

Radko absolvuje rande s niekoľkými dievčatami, no a jedna z nich si nenechá ujsť príležitosť. Televízny ženích sa totižto začne zamýšľať a bude uvažovať, či má o neho dotyčná vôbec záujem. A ona sa rozhodne, že namiesto vysvetľovania mu to rovno dokáže svojimi činmi! Počas Radkovho preslovu sa nakloní a do úst mu strčí jazyk. Dvojica sa potom začne vášnivo bozkávať, medzi tým padne pár slov a... Radko jej odvahu odmení ďalším poriadnym bozkom, z ktorého sa budete až červenať! 

Ktorá z dievčat sa stala prvou, ktorá si s ním užíla skutočnú pusu plnú vášne, uvidíte už dnes večer na obrazovkách televízie Markíza! 

JAZYKOVÉ TORNÁDO v Ruži
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Radko Urbanyak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu