Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

LeRa utajila celé tehotenstvo, po pôrode prišiel šok: Že sa jej toto stane po 40-ke nečakala ani v najhoršom sne!

(Zdroj: Archív L.R.)

BRATISLAVA – Speváčka Lenka Rakar sa stala mamou po 40-ke, materstvo si však veľmi užíva a snaží sa jej venovať naplno aj popri práci. Na niektoré „pracovné výlety“ ju teda berie so sebou.

Speváčka Lenka Rakar, známa pod menom LeRa, tehotenstvo tajila a svet sa o dcére dozvedel až keď sa narodila. Aj to si jej priaznivci museli chvíľu počkať. A počkali si aj na meno dieťaťka, ktoré prezradila v deň jej menín. Volá sa Riana a vybrala si ho preto, aby bolo originálne, ojedinelé a medzinárodné. Dnes už svoju dcérku neváha zobrať hocikam a ukázať ju tak svetu. Prišla aj na akciu spojenú s talianskou značkou chutných rybích produktov, ktorej hlavným cieľom je poukázať na zdravý životný štýl. „Tieto akcie zvláda. Keď som pozvaná a môžem si to dovoliť, tak prečo nie? Nech si zvyká postupne“, hovorí speváčka a hneď dodáva: „Je to najkrajšie obdobie v mojom živote“, pochvaľuje si LeRa, ktorá sa do práce vrhla už po dvoch týždňoch od dcérinho narodenia. Jediné, s čím sa zatiaľ nepopasovala celkom podľa predstáv, je popôrodná postava. Skomplikovali jej to rady kamarátov, ktorí jej odporúčali jesť veľa mliečnych výrobkov. Poslúchla, ale vtedy ešte netušila, že má intoleranciu na laktózu.

LeRa dbá na zdravú stravu a čerstvé potraviny. „Veľa kamarátov oceňuje, ako dobre, kvalitne a najmä rýchlo viem variť“, chváli sa vegetariánka. Prezradila nám aj to, na čo má vrámci stravy slabosť a nevie si to odoprieť. Dozviete sa vo videu a rovnako aj inšpirácie na rýchle obedy. A hoci je skoro hovoriť o tom, čo vyrastie z malej Riany, speváčka prezradila, čo by jej urobilo veľkú radosť a na čo je veľmi hrdá.

LeRa utajila tehotenstvo, po pôrode prišiel šok: Že sa jej toto stane po 40-ke nečakala ani v najhoršom sne! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: LeRaDcéraLenka Rakar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu