Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

NEHODA slovenskej playmate: Šaty jej strhol ESKALÁTOR!

Lela Ceterová Zobraziť galériu (4)
Lela Ceterová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera večer sa jedno z bratislavských kín zaplnilo známymi osobnosťami. Prišli si totiž vychutnať predpremiéru filmu o Karlosovi Vémovoli. Samozrejme, v spoločnosti nechýbala ani jeho manželka Lela. Tej sa podarila ešte pred začiatkom udalosti menšia nehoda!

Karlosa Terminátora Vémolu pozná v Česku a na Slovensku takmer každý. Širšej verejnosti sa predstavil už v niekoľkých zápasoch ako MMA bojovník, ale aj milovník exotických zvierat. Do kín sa práve dostáva jeho sfilmovaný život. Dokument o vzostupoch a pádoch.

NEHODA slovenskej playmate: Šaty jej strhol ESKALÁTOR! (Zdroj: Maarty )

Včera večer mal akurát počin premiéru v jednom z bratislavkých kín, kde, samozrejme, nemohli chýbať ani manželia Vémolovci. Zatiaľ čo Karlos už vytrvalo pózoval pred očami prítomných, jeho manželke, slovenskej playmate, nikde nebolo. Muselo sa na ňu totiž nečakane čakať!

 Karlos Vémola
Zobraziť galériu (4)
Karlos Vémola  (Zdroj: Ján Zemiar)

Lela mala na premiéru vybrané biele šaty s perím z dielne slovenskej návrhárky. Avšak, počas toho, ako už išla do kinosály, sa jej stala menšia nehoda. Roztrhli sa jej na eskalátore!

„Premiéra filmu KARLOS môjho manžela sa dnes konala v Bratislave. Dlhý príbeh mojich bielych šiat, ktoré mi strhol eskalátor tesne pred premiérou! To proste nevymyslíš...,“ prezradila. Na poslednú chvíľu tak musela zháňať náhradné. A podarilo sa! Našla ich v jednom z obchodov doslova o 5 minút 12. A tak mala namiesto bielych oblečené smaragdovo zelené.

Spomínaná biela róba jej spôsobovala vrásky už predtým. Trošku mi šaty nesadli, takže sa museli doupravovať. Aby boli perfektné na moju postavu. Lebo ja mám trošku atypickú postavu, takže musí všetko sedieť tak, ako má," prezradila pre Topky.sk Lela. 

Karlos Vémola s manželkou Lelou Ceterovou
Zobraziť galériu (4)
Karlos Vémola s manželkou Lelou Ceterovou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Lela CeterováKarlos VémolaPremiéra filmu Karlos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu