Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Koniec lásky? Markizácky párik sa dovadil rovno pred kamerami... Veľký plač a výčitky!

Problémy v raji! Zobraziť galériu (4)
Problémy v raji! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Rozprávka sa skončila! Ešte pred niekoľkými dňami to vyzeralo tak, že z nevinného romániku sa zrejme vykľuje pevný vzťah, no zrazu je to medzi nimi poriadne naštrbené. Reč je o farmároch Sáre Adamčíkovej a Erikovi Zahorjanovi, ktorí si ešte donedávna vymieňali nežné gestá, sladké bozky a zamilované rečičky...

Sára je jednou z mála, ktorí Erika vedia vystáť a stála pri ňom v podstate od samého začiatku, odkedy ho z mesta preradili na dedinskú stranu. Lenže od momentu, kedy sa stal farmárom týždňa, sa jeho správanie krehkej brunetke prestalo pozdávať. Nepáči sa jej, ako komunikuje s ostatnými farmármi. Svoj názor na jeho konanie mu otvorene vyjadrila, lenže debata napokon vyústila do toho, že on zostal ofučaný a ona v slzách. 

Galéria: Erik Zahorjan a Sára Adamčíková
„Neviem teraz kvôli čomu... Či kvôli tej hre sprostej alebo kvôli čomu ťa nemôžem viac spoznať. Záleží mi na tebe. Ja už ťa vôbec nechápem. A revem tu kvôli tebe, lebo mi je to ľúto. A mám pocit, že myslíš len na seba,” rozhovorila sa Sára v dome farmára týždňa, zatiaľ čo k sebe boli v posteli otočení chrbtom. Lenže Erik sa zrazu zobral a uprostred noci odišiel spať do príbytku pre sluhov. 

Sára sa kvôli Erikovi rozplakala.
Zobraziť galériu (4)
Sára sa kvôli Erikovi rozplakala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Erik odišiel do sluhovského domu, kde ho napokon nešťastná Sára našla
Zobraziť galériu (4)
Erik odišiel do sluhovského domu, kde ho napokon nešťastná Sára našla  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Mladá fitneska potom vyliezla spod perín a svojho partnera išla hľadať. Medzi ostatnými v kuchyni ho ale nenašla. Srdce si teda vyliala aspoň prítomným kolegom a takisto pred kamerami. „Každým dňom, ako je farmár týždňa, tak si myslím, že tú funkciu nezvláda, čo sa týka komunikácie. A vždy, keď som mu chcela povedať svoj názor a možno mu nejako poradiť, tak ma zahriakol, že nie, že proste toto je moja vec, ty sa do toho nestaraj,” ozrejmila, o čo ide. 

Po tom, čo sa vyrozprávala aj ďalším súťažiacim, išla Erika hľadať ďalej a napokon ho predsa len našla. Osamoteného v spomínanom sluhovskom dome. Pýtala sa, prečo sa jej chce zbaviť a či povedala niečo zlé. „Nechcem nikoho. Nechcem tu nikoho. Nechcem vidieť, nechcem sa baviť s nikým, nechcem nič. Kým vypadnem, chcem sa tu ešte vyspať a to mi stačí úplne. Nechcem už nikoho riešiť. Nikoho vôbec,” vypustil zo seba, pričom nešťastná Sára pri ňom sedela a jediné, na čo sa v tom momente zmohla, bolo to, že mu povedala, že ho chce pochopiť. No a ako to napokon celé dopadne, sa dozvieme zrejme už dnes večer!

Erik Zahorjan a Síra Adamčíková
Zobraziť galériu (4)
Erik Zahorjan a Síra Adamčíková  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma 12Sára AdamčíkováErik Zahorjan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu