Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nehoda pod vplyvom alkoholu a drog: Markizácky súťažiaci skončil vo väzení!

Juraj Kečkéš Zobraziť galériu (7)
Juraj Kečkéš (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Závislosť mu pokazila život! Najprv pod vplyvom alkoholu a drog havaroval, pričom spolujazdec to neprežil, a tak Juraj Kečkéš putoval do väzenia. Lenže pod vplyvom výčitiek sa začal nadmerne prejedať a do Extrémnych premien prišiel s váhou 255 kilogramov.

Ťažké priznanie prišlo hneď v úvode včerajších Extrémnych premien. „Mal som autonehodu, umrel spolujazdec a ja som bol pod vplyvom alkoholu a iných návykových látok,“ prezradil Juraj, na ktorom bolo vidieť, že ho táto skutočnosť nesmierne trápi. Ako dodal, dostal trest na dva roky, odsedel si polovicu. 

A po príchode domov pil zrejme ešte viac, aby utlmil pocit viny. A tak sa niet čo čudovať, že sa mu rozpadlo manželstvo a dcéra Sofia s ním prerušila kontakt. Nakoniec si Juraj našiel inú manželku a aj s dcérou si k sebe nakoniec našli cestu. „Dnes je to môj jeden rok. Žiadny alkohol, žiadne drogy,“ vyhlásil pred kamerami muž, ktorý ale vymenil jednu závislosť za druhú. 

Nehoda pod vplyvom alkoholu
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Utiekal sa k jedlu a váha v Extrémnych premenách sa zastavila až na čísle 255. „Ako to bol alkohol, tak je to aj jedlo. Ja som chorý, závislý” uvedomuje si Juraj. A práve tento jeho stav je najväčšou prekážkou v jeho chudnutí. 

Hoci využíval aj pomoc psychologičky, výsledky proste neprídu na zavolanie. A zdá sa, že tento muž je naozaj ťažký prípad. Neplní ciele a potom je na tom psychicky ešte horšie. „Nič ma nebaví, rezignoval som,” povedal v jednej zo svojich kríz, kedy jeho manželka prezradila Marošovi Molnárovi, že to bolo len o vlások, aby opäť nesiahol po alkohole. Ako zhodnotila odborníčka, Juraj síce kričí o pomoc, ale nevie ju prijať, pretože si myslí, že si ju nezaslúži. 

Nehoda pod vplyvom alkoholu
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na deväťmesačnom vážení nakoniec Maroš ani nedovolil tomuto adeptovi an premenu vstúpiť na váhu. Samotný Juraj skonštatoval, že sa uspokojil s tým, čo už dosiahol a nevie sa pohnúť ďalej. Nakoniec počas obmedzeného režimu kvôli korone pribral 16 kíl navyše, a tak Maroš po mnohých šanciach a individuálnom prístupe vyslovil posledný verdikt: „Ak by bol pod 170 kilogramami, tak som bol ochotný mu dať ešte ďalšiu šancu. Extrémne premeny sú o jednom roku. Nemôžem dlhšie čakať. Moja rola trénera sa oficiálne končí.” 

A tak Juraj už neabsolvoval záverečné váženie. A odborníci sa snažili apelovať aj na jeho rodinu, aby v chudnutí pokračoval. „Nechcem, aby sme tu takto o rok stáli a dostali esemesku, že Juraj je mŕtvy. A nejde ani tak o mňa, že tu esemesku dostanem, ale si predstav, že ju dostaneš ty,” povedal výživový poradca Michal Páleník smerom k dcére Sofii. 

Nehoda pod vplyvom alkoholu
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Extrémne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu