Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bolestivé zranenie Vondráčkovej: Skončila na vozíku!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (4)
Helena Vondráčková (Zdroj: PR)

VYSOKÉ TATRY - Patrí medzi legendárne české speváčky a jej hity poznajú mladí aj starí. Jej vystúpenie si prišlo vychutnať množstvo ľudí na Silvestra do Vysokých Tatier, no čakalo ich nemilé prekvapenie. Diva Helena Vondráčková (71) sa objavila na pódiu sediac na vozíčku.

Na Helenu sa tešili mnohí, ktorí sa rozhodli stráviť oslavy Silvestra v našich veľhorách, Tatrách. Zažili však mierny šok v podobe speváčky na vozíčku. Svoje vystúpenia nechcela rušiť, a tak aj s bolesťami spievala.

Do Tatier prišla letecky.
Zobraziť galériu (4)
Do Tatier prišla letecky.  (Zdroj: Agentúra MM Praha)

Vondráčková sa bolestivo poranila na ľavej nohe, pričom k zraneniu došlo počas vianočných sviatkov. Viac však samotná diva neprezradila. „Pani Helena je teraz po návrate zo Slovenska v domácom liečení. Najbližší verejný program ju čaká v nedeľu 13. januára, kedy v Berlíne prevezme prestížnu hudobnú cenu Smago Award za celoživotný prínos nemeckej popovej scéne,“ vyjadril sa speváčkin hovorca Luboš Procházka.

Aj samotná blondína k tomu mala čo povedať a svojim fanúšikom odkázala, že pracovné povinnosti si bude plniť. „Rada by som všetkých ubezpečila, že aj keď ide o bolestivé zranenie, žiadne pracovné záväzky neruším a naďalej vystupujem,“ potvrdila oficiálne Vondráčková.

Napriek bolestiam a vozíku sa Vondráčková usmievala.
Zobraziť galériu (4)
Napriek bolestiam a vozíku sa Vondráčková usmievala.  (Zdroj: Agentúra MM Praha)

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu