Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kuriózna nehoda Heleny Vondráčkovej: Spadli na ňu dvere od skrine... Dochrámali ju!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (6)
Helena Vondráčková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Helenu Vondráčkovú koncom minulého roka potrápili nepríjemné zdravotné problémy. Začiatkom roka verejnosť vystrašila fotkou na vozíčku, no všetkých ubezpečila, že napriek bolestivému zraneniu svoje pracovné záväzky neruší a naďalej bude vystupovať. Nám prezradila, čo sa jej v skutočnosti stalo!

Za jej bolesť vraj mohla kuriózna nehoda v domácnosti. „Na mňa spadli dvere obrovskej posuvnej skrine a zlomili mi tri prsty na nohe. A stalo sa to na Štedrý deň. Tak som musela byť v pokoji, vôbec sa nehýbať, čo je pre mňa hrozná vec, pretože ja som zvyknutá nesedieť, behať, stále niečo robiť, cvičiť, športovať, záhradníčiť, chodiť so psom... Ja som proste človek, ktorý je v neustálom pohybe,“ priznala pre Topky.sk v rozhovore Vondráčková. 

Kuriózna nehoda Heleny Vondráčkovej:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Agentúra MM Praha)

Zaspomínala si tiež na spevácke súťaže, ktorých sa v minulosti zúčastňovala ona sama a čím sa líšia od tých súčasných a tiež priznala, že sa nevyhýba skršľovacím zákrokom. Viac sa dozviete z videa. 

VIDEO: Rozhovor s Helenou Vondráčkovou

Hrozivá nehoda Heleny Vondráčková: Dochrámali ju dvere od skrine!

Helenu Vondráčkovú máte možnosť vidieť aj naživo. 15. júna bude mať koncert v nitrianskom amfiteátri. Lístky na vystúpenie kúpite na stránke predpredaj.sk»

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu