Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tvár z jojkárskych obrazoviek: Najprv dieťa s jedným, onedlho svadba a ďalší pôrod... Ale už s druhým!

Klaudia Chlustinová našla lásku svojho života a žiari šťastím. Zobraziť galériu (6)
Klaudia Chlustinová našla lásku svojho života a žiari šťastím. (Zdroj: Facebook K.Ch.)

NÁMESTOVO - Klaudia Chlustinová (27) sa do povedomia slovenskej a českej verejnosti dostala pred piatimi rokmi ako súťažiaca jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Po sláve však zjavne nebažila a po skončení šou sa v spoločnosti príliš neukazovala. A ako sa nám podarilo zistiť, aktuálne jej život napĺňajú úplne iné, no oveľa milšie starosti. Plavovláska je totiž dvojnásobnou mamou a po nevydarenou vzťahu konečne našla aj lásku svojho života!

Tri roky po skončení reality šou Hotel Paradise sa Klaudia Chlustinová stala prvýkrát mamou. Malú Claudinku priviedla na svet svojmu českému priateľovi, fotografovi Jiřímu, začiatkom januára 2015. No ich vzťah dlho nevydržal a dvojica sa po polroku rozišla. Pekná plavovláska však dlho sama nezostala. 


Hviezdička z hriešnej slovenskej šou: Pred rokom dieťa s jedným a dnes... Tá je rýchla!


Už o pár mesiacov totiž našla lásku svojho života, s ktorou sa onedlho zasnúbila a ako sa nám podarilo zistiť, dnes je z nej už vydatá pani. Svoje áno povedala snúbencovi v polovici augusta tohto roka. Svedčí o tom napokon aj fotka, ktorú zverejnila na Facebooku.

„Som tvojou manželkou nejakú už tú chvíľku a každým dňom ťa milujem viac a viac. Si najlepší muž, akého poznám. Hľadala som citát, aby som vyjadrila veľkú lásku, ktorú k tebe cítim, no taký citát snáď ani neexistuje,“ vyjadrila svoje citi na webe Chlustinová.

No to zďaleka nie je jediná novinka v živote sympatickej Oravčanky. Svojmu manželovi totiž pred pár mesiacmi priviedla na svet synčeka, ktorý je vernou kópiou svojho otca. Gratulujeme!

Klaudia Chlustinová sa v lete vydala a svojmu manželovi porodila syna.
Zobraziť galériu (6)
Klaudia Chlustinová sa v lete vydala a svojmu manželovi porodila syna.  (Zdroj: Facebook K.Ch.)

Viac o téme: Klaudia Chlustinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu