Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi Klaudia z Hotela Paradise prekvapuje: Nahá oznámila tehotenstvo!

Klaudia Chlustinová čaká svoje prvé dieťa s českým priateľom Jiřím. Zobraziť galériu (7)
Klaudia Chlustinová čaká svoje prvé dieťa s českým priateľom Jiřím. (Zdroj: Jiří Šubrt)

BRATISLAVA - Šťastná správa! Klaudia Chlustinová (24), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v reality šou Hotel Paradise, má dôvod na úsmev. Ako totiž prezradila, s priateľom - českým fotografom Jiřím, čaká prvé dieťa. Bývalá blondínka to oznámila na sociálnej sieti Facebook, kde pridala aj svoju úplne nahú fotku. Tá prezrádza zväčšujúce sa bruško.

Klaudia Chlustinová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Tam vtedy útla blondínka pútala pozornosť nielen svojou krehkosťou, ale aj románikom s finalistom Rómeom Némethom. V projekte však nepobudla dlho - spomedzi súťažiacich vypadla ako prvá. Hoci ju tvorcovia po krátkej prestávke opäť vrátili do hry, druhý pokus v raji opäť nevyšiel. Rovnako tak ani vzťah s o rok mladším kolegom. 

Chlustinová má však aktuálne dôvod na úsmev- v súkromnom živote sa jej darí. Má partnera - českého fotografa Jiřího, s ktorým navyše čaká dieťa. Bývalá účastníčka televíznej šou sa so šťastnou novinou pochválila na sociálnej sieti. „Týmto vám chceme oznámiť, že sa z celého srdiečka ľúbime a z milióna pusiniek vznikla láska preveľká. Z tej čistej lásky sme zasadili semienko, ktoré šťastne rastie. Ak Boh dá, bude z neho čoskoro naše vytúžené dieťatko,“ zverejnila na webe Klaudia, ktorá navyše pridala aj svoju úplne nahú fotku. Na nej jasne vidno zväčšujúce sa bruško. 

Brunetku sme oslovili, aby nám o svojom požehnanom stave prezradila viac. „Veľmi sa s priateľom tešíme. Je to vytúžené dieťa. Hlavne, nech je zdravé,“ povedala pre topky.sk Chlustinová, ktorá vraj s partnerom netvorí pár veľmi dlho. „Spoznali sme sa pri fotení. Poznáme sa dosť dlho, ale len nedávno sme to dali dokopy,“ netajila modelka, ktorá sa svojho prvorodeného dieťatka už nevie dočkať.

Klaudia Chlustinová a jej partner Jiří spolu čakajú prvé dieťa.
Zobraziť galériu (7)
Klaudia Chlustinová a jej partner Jiří spolu čakajú prvé dieťa.  (Zdroj: Jiří Šubrt)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu