Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdička z hriešnej slovenskej šou: Pred rokom dieťa s jedným a dnes... Tá je rýchla!

Klaudia Chlustinová Zobraziť galériu (4)
Klaudia Chlustinová

BRATISLAVA - Rýchle životné zmeny! Klaudia Chlustinová (26) sa v druhý januárový deň minulého roka stala mamou. Dcéru porodila partnerovi Jiřímu, s ktorým otehotnela len krátko na to, ako spolu začali chodiť. Dnes je však už tento vzťah minulosťou. Prvé narodeniny svojho dievčatka oslavovala súťažiaca z Hotela Paradise ako zasnúbená pani - o ruku ju však požiadal niekto úplne iný než otec jej dieťaťa.

Klaudia Chlustinová sa dostala do povedomia Slovákov ako súťažiaca z Hotela Paradise. Hneď sa prevalili aj jej nahé fotky z roku 2007. A pestrý život má evidentne doteraz. Také rýchle životné zmeny ako u nej sa totiž nedejú hocikomu. 

Len minulý rok sa blondínka stala mamou. S partnerom Jiřím otehotnela pomerne rýchlo, no vyzeralo to, že vytvoria šťastnú rodinu. Dnes je však už jasné, že im to veru dlho nevydržalo. Prvé narodeniny svojej dcéry síce slávili spoločne, ale išlo už len o čisto rodičovskú záležitosť. 

Podľa našich informácií sa dvojica rozišla koncom leta. A Klaudia veru nezaháľala. V týchto chvíľach má už totiž nielen nového partnera, ale je dokonca aj zasnúbená. Prsteň dostala ešte pred Vianocami. Zdá sa, že s novým partnerom to nabralo tiež poriadne rýchle otáčky... 

 

Viac o téme: Klaudia Chlustinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu