Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahá Klaudia z Hotela Paradise: Pohľad na ňu vyráža dych!

Klaudia Chlustinová nafotila v minulosti šteklivé fotografie. Zobraziť galériu (8)
Klaudia Chlustinová nafotila v minulosti šteklivé fotografie.

BRATISLAVA – Nežná a sexi! Klaudia Chlustinová (23), ktorá momentálne v jojkárskej šou Hotel Paradise bojuje o rozprávkovú výhru v podobe 50 tisíc eur, nie je žiadna hanblivka. Svedčí o tom fakt, že v minulosti nafotila viacero šteklivých záberov. Svoje pôvaby predviedla napríklad aj pred objektívom speváka Petra Nagya (52). Ten zachytil mladú krásku v skutočne zmyselných pózach!

Štíhla figúra a pekná tvárička! To sú zbrane, ktorými Klaudia Chlustinová momentálne ohuruje mužské osadenstvo luxusného hotela. Hoci sa mladá blondínka na televíznych obrazovkách zatiaľ poriadne nepredviedla, v skutočnosti v nej drieme naozajstná zvodkyňa. 

Potvrdzujú to napríklad aj zábery, ktoré zhruba pred piatimi rokmi vznikli pod taktovkou speváka Petra Nagya. „Bolo to veľmi príjemné a profesionálne,“ zaspomínal si hudobník na spoluprácu. Pred objektívom dokázal z blondínky vydolovať jej zmyselnosť. „Je zvláštne, že keď mi Klaudia poslala snímky, ktoré nafotila predtým, chýbala mi u nej romantická podoba a taká tá záhadnosť ženy,“ prezradil nám.

Interpretovi sa s Chlustinovou tvorilo naozaj dobre. „Je to veľmi zaujímavá modelka. Má extrémne rada fotenie, čo je pre fotografa veľmi dobré. A hlavne má rada svoje telo. Zastáva názor, že veľkosť nie je všetko. Že u ženy je dôležité to, ako sa správa, nie ako vyzerá,“ pochvaľoval si spevák mladú blondínku. 

Ako Nagy tiež dodal, žena by sa pred objektívom mala odhaliť len do tej miery, aby to bolo vkusné. „Nechcel som erotiku. Chcel som, aby to bolo poetické. Baví ma nájsť tú rovinu, aby bola žena kompletná, aby mala aj dôstojnosť,“ povedal spevák, ktorý na záver dodal, že sa v súčasnosti už profesionálnemu foteniu nevenuje.

Tip: Nastavte si pripomienku na Hotel Paradise. Spravíte to jednoducho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu