Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najhoršie narodeniny v živote: Markizák Pršo ich prežíva v kóme!

Boris Pršo Zobraziť galériu (18)
Boris Pršo (Zdroj: Instagram B.P.)

BRATISLAVA – Oslavovať nebude. Markizácky redaktor Boris Pršo (33), ktorý sa zviditeľnil tým, že spovedá naše aj svetové celebrity, v sobotu nečakane skolaboval počas generálky Let´s Dance. Sanitka ho okamžite previezla do nemocnice, kde mu diagnostikovali krvácanie do mozgu. Odvtedy je v umelom spánku. Jeho najbližší prežívajú ťažké chvíle plné strachu, keďže známemu redaktorovi hrozí ochrnutie polovice tela. Dnes má markizák 34. narodeniny. Namiesto oslavy však bojuje o život.

Známy redaktor a šéfdramaturg projektu Let´s Dance Boris Pršo nečakane počas sobotnej generálky skolaboval - prišlo mu zle, odpadol a po urgentnom prevoze do nemocnice už nasledovali iba hrôzostrašne správy. Obľúbený markizák mal krvácanie do mozgu. Hoci je stabilizovaný, podľa posledných správ stále leží v umelom spánku. Podľa našich informácií to však s pracovitým markizákom nevyzerá najlepšie a blízki sa obávajú najhoršieho. Pršovi totiž hrozí ochrnutie polovice tela v najhoršom i smrť. Rovnako tak však sa z toho môže dostať, a preto jeho blízki a kamaráti na neho neustále myslia.

V tento deň ešte viac. Boris totiž oslavuje 34. narodeniny. A pre neho i jeho rodinu sú to bezpochyby jeho najhoršie narodeniny, ktoré bohužiaľ trávi v nemocnici v umelom spánku. Namiesto oslavy, narodeninových prianí, darčekov a zábavy s priateľmi tak redaktor bojuje o holý život a zdravie. Mnohí známi mu napriek tomu, píšu na sociálnu sieť gratulácie, ktorými mu prajú v prvom rade veľa zdravia. My sa pripájame tiež. Boris, veľa zdravia prajeme! Bojuj!

Viac o téme: Boris Pršo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu