Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markizák Pršo sa zotavuje z mozgovej príhody: Takto dohliadal na svoju televíznu šou!

Boris Pršo Zobraziť galériu (8)
Boris Pršo

BRATISLAVA - Obrovská nádej pre všetkých! Keď markizák Boris Pršo (34) začiatkom septembra skolaboval počas generálky Let's Dance, vystrašil svoju rodinu aj kamarátov. Prognózy vyzerali hrozivo, no zdá sa, že mladý redaktor má neskutočnú životnú silu. V týchto chvíľach sa totiž už zotavuje v opatere svojich rodičov a dokonca v nedeľu dohliadal aspoň cez internetové vysielanie na šou, kde je stále uvádzaný v titulkoch ako dramaturg.

Markizák Boris Pršo prežil svoje nedávne narodeniny v umelom spánku. Po kolapse, po ktorom mu diagnostikovali krvácanie do mozgu, sa o neho bála rodina, kolegovia, priatelia aj priaznivci jeho práce. 

Prvé prognózy boli podľa našich informácií doslova hrozivé. Doteraz sa presne nevie, s akými následkami musí mladý redaktor a dramaturg bojovať, no v posledných dňoch to vyzerá naozaj nádejne. Boris je totiž už v domácej opatere a začína byť aktívny aj na sociálnych sieťach. 

V nedeľu dokonca aspoň prostredníctvom vysielania dohliadal na tanečnú šou. Televízia Markíza totiž na svojom Facebooku naživo sprostredkováva divákom dianie v zákulisí Let's Dance. A práve pri tomto streame vyskočilo Pršovým priateľom upozornenie, že aj on sleduje, čo sa v Inchebe deje. Za všetkých ho privítal a pozdravil vedúci marketingu a PR televízie Markíza Michal Borec. 

Markizák Pršo sa zotavuje
Zobraziť galériu (8)

Zdá sa teda, že Boris patrí k ľuďom, ktorí proste bez svoje práce dlho nevydržia. Pre televíziu v poslednom čase robil rozhovory so známymi hollywoodskymi hviezdami. Pri návrate Let's Dance na obrazovky dostal šancu ako dramaturg, no skolaboval už pred prvým priamym prenosom. 

Viac o téme: Boris Pršo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu