Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hádanka pre všetkých: Na FOTO sa skrýva známa Slovenka! Nájdete ju?

Známa Slovenka ako prváčka. Zobraziť galériu (9)
Známa Slovenka ako prváčka.

BRATISLAVA – Kto to vlastne je? V pondelok sa začal nový školský rok a aj mnoho známych osobností prvýkrát usadilo svoje ratolesti do školských lavíc - stali sa z nich prváčikovia. A práve pre ne je to významný deň, ktorý prežíva celá rodina. Na takéto okamihy si zaspomínali aj mnohé celebrity. Jednou z nich bola aj známa Slovenka, ktorá si pre svojich fanúšikov pripravila poriadne náročnú hádanku. Na sociálnej sieti zverejnila fotku, kde je ako prváčka. Na zábere však nie je sama, ale so svojimi spolužiakmi. Spoznáte, ktorá známa tvár je na zábere?

Dnes má 43 rokov je blondínka a v mediálnom svete ostrieľaný hráč. V minulosti pracovala v televízii Markíza dlhých 15 rokov. Nie je jej cudzia ani práca moderátorky, aj keď úspech žala na iných postoch.

Bola top dramaturgička a kreatívna producentka, ktorá stála za najúspešnejšími projektmi v Záhorskej Bystrici - pripravovala programy ako Nevesta pre milionára, Slovensko má Talent či Česko Slovensko hľadá  SuperStar. Už viete o koho ide?

Pre tých, čo ešte váhajú, tu máme ešte jednu nápovedu, po ktorej bude jasné, o koho ide. Dnes sa venuje módnemu biznisu. Je riaditeľkou Fashion Tv. Áno, reč je o Gabriele Drobovej. Tak pozorne hľadajte... Našli ste ju? Správnu odpoveď, ktorá z rozkošných prváčok je práve ona, nájdete pod fotografiou.

Tak ktorá z nich je Gabika Drobová?
Zobraziť galériu (9)
Tak ktorá z nich je Gabika Drobová?

Odpoveď: Krátkovlasé dievčatko s kvietkom na svetríku.

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu