Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda Verešová? Ďalší trapas na móle!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (11)
Andrea Verešová

BEŠEŇOVÁ - Ani tentoraz sa nevyhla problémom! Modelka a Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová (35) má na konte stovky prehliadok, no ani ona nie je bezchybná. Za posledné roky sme boli totiž svedkami toho, že sa jej na móle podaril nejeden trapas. A výnimkou nebola ani nedávna akcia v aquaparku v Bešeňovej.

Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová patrí u nás i v Čechách k vyhľadávaným modelkám. Je známa svojou profesionalitou a dokonalým zovňajškom. No ako sa hovorí, aj majster tesár sa občas utne. A to platí aj o inak dokonalej brunetke. A tej sa to za posledné roky stalo už niekoľkokrát.

Andrea Verešova v Besenovej
V roku 2014 na prehliadke spodnej bielizne krásnu Slovenku najskôr zradila náušnica, ktorá jej spadla počas promenády na zem. Tento menší trapas zvládla s nadhľadom, oveľa horší bol pre missku záver módnej šou, keď chýbala na záverečnom defilé, lebo sa jej stratili nohavičky.

V ten istý rok sa jej nepríjemnosť na móle stala aj na módnych dňoch v Bratislave. Nielenže sa jej viackrát zamotali nohy do šiat a na móle si ich musela neustále naprávať, ešte k tomu jej to nevyšlo ani s choreografiou. Zatiaľ čo ostatné dievčatá počas posledného defilé stáli a čakali na módnu návrhárku, Andrea sa otočila a odkráčala späť do zákulisia. Jej kolegyniam teda neostávalo nič iné, len v smiechu odcupitať za ňou.

O rok neskôr v Tatrách na prehliadke, ktorú organizovala Fashion TV, tiež spôsobila menší trapas. Spadla na schodoch, na ktorých predvádzala luxusnú róbu.

Ani uplynulý víkend nebol výnimkou. Na prehliadke v aquaparku v Bešeňovej mala byť hlavnou hviezdou bezpochyby Andrea Verešová. Ako vždy vyzerala úžasne. Na móle sa objavila trikrát a v šatách všetkých očarila.

Hviezda Verešová? Ďalší trapas
Zobraziť galériu (11)

No čo čert nechcel, pri záverečnom defilé sa jej stal menší trapas. Pri kráčaní s návrhárkou po móle Andrea takmer spadla. Zvrtla  sa jej totiž noha a vyzula topánka... Tú si po chvíli obula a s úsmevom a tlieskaním pokračovala ďalej. No ako sa zdá, tieto modelkovské trapasy sa jej akosi často lepia na päty...

Viac FOTO Andrey Verešovej z víkendovej prehliadky nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu