Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas dokonalej Verešovej: Aha, ako sa zosypala zo schodov!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová

BRATISLAVA/TATRY - Toto ste ešte nevideli! Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová (35) patrí u nás i v Čechách k vyhľadávaným modelkám. Je známa bezchybným výzorom i profesionalitou a na móle je vždy za hviezdu. No ako sa hovorí, aj majster tesár sa občas utne. A to platí aj o inak dokonalej brunetke. Na nedávnej prehliadke, ktorú organizovala Fashion TV, si totiž spôsobila menší trapas. Spadla na schodoch, na ktorých predvádzala luxusnú róbu.

Toto jej nevyšlo! Bývalá kráľovná krásy Andrea Verešová je aj po dvoch deťoch stále žiadanou modelkou. Vo svojich 35 rokoch vyzerá úžasne a na móle i mimo neho vždy žiari. Nedávno na prehliadke v Tatrách, ktorú mala pod palcom šéfka Fashion TV Gabriela Drobová, sa však inak dokonalej Verešovej podarilo spôsobiť si menší trapas.

Pri predvádzaní dlhej róby sa Andrea zrazu zosypala na schodoch. Našťastie sa jej však nič nestalo, dopadla dokonca tak dobre, že bez najmenšieho váhania  pokračovala v predvádzaní ďalej. S úsmevom na perách sa tvárila, akoby sa nič nestalo. 

No neskôr prezradila, že jej nebolo všetko jedno. „Ja sa priznám, že keď sa mi začala spodnička motať pod opätkami, tak som si hovorila amen. Fakt v tej chvíli: tak to je koniec, to už ležím na zemi a budú ma tu zbierať 2 hodiny,“ povedala pre markizácku Smotánku, ktorá reportáž priniesla. „Tak vidíte, aj taká modelka ako ja, ktorá to robí už skoro, no nechcem hovoriť, no veľmi dlho, môže mať skoro úraz na móle,“ dodala Verešová

Brunetkin pád v hľadisku sledovala aj jej mama, ktorá priznala, že jej v tom momente stiahlo srdce. „To určite. Človek nevie, čo je za tým, ale videla som, že tie schody sú nebezpečné,“ uviedla pre Markízu modelkina mama Estera Verešová. Tá dokonca tvrdila, že dcére sa teraz takáto nehoda na móle stala prvýkrát. „Nikdy, ešte sa jej to nestalo. Tiež som ostala v pomykove a bála som sa, či neutrpela jej krehká nožička,“ prezradila svoje obavy. Našťastie všetko dopadlo dobre...

VIDEO: Verešovej pád zo schodov zaznamenala televízia Markíza

Verešovej pád

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu