Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotenský boom v slovenskom šoubiznise: Pozrite, kto už bruško neskryje!

Dobrava Míčka Zobraziť galériu (4)
Dobrava Míčka

BEŠEŇOVÁ - Bude opäť mamou! Dobrava Míčka (37), za slobodna Škvaridlová, sa do povedomia verejnosti dostala ako finalistka jojkárskej reality šou Miliónový tanec. Neskôr sa vydala za basketbalového reprezentanta Martina Míčku (37), s ktorým vychováva spoločného syna Jermaina Fredericka. Teraz očakávajú ďalší prírastok.

Pred pár dňami sa v aquaparku v Bešeňovej konala akcia pri príležitosti otvorenia nového hotela, kde nechýbalo množstvo známych hostí. Medzi nimi sme objavili aj bývalú finalistku šou Miliónový tanec Dobravu Míčku.

Hoci brunetka na tanec nezanevrela, momentálne sa viac venuje svojej návrhárskej tvorbe. Je totiž známa svojimi dizajnovými teplákmi a má už aj vlastnú značku, ktorú predviedla aj na módnej prehliadke vo vodnom raji.

Nás však zaujala ona sama. Na akcii bola odetá v modrých zamatových šatách, v ktorých sa jej črtalo už pomerne veľké bruško. Každý si totiž musel všimnúť, že Dobrava je tehotná. Zaujímalo nás preto, v ktorom je mesiaci i pohlavie dieťatka a čo na príchod súrodenca hovorí ich prvorodený syn Jemaine. Na naše otázky však doposiaľ neodpovedala. Budúcej mamičke prajeme najmä veľa zdravia. 

Dobrava Míčka ukázala tehotenské bruško.
Zobraziť galériu (4)
Dobrava Míčka ukázala tehotenské bruško.

Viac o téme: Dobrava Míčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu