Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verešová to už fakt preháňa: Nabudúce príde holá!

Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom Zobraziť galériu (8)
Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom (Zdroj: Profimedia)

KARLOVE VARY - Provokuje ako nikdy! Andrea Verešová (37) sa nikdy nehrala na cudnú, no tento rok akoby to trošku preháňala. Kým predtým zvykla na filmovom festivale šokovať zvyčajne jedným poriadne odvážnym modelom, teraz vyťahuje z kufra samé sexi kúsky. Ak by chcela tromfnúť ten štvrtkový, už by mohli nasledovať len cisárove nové šaty.

Andrea Verešová je známa tým, že vyzývavosť jej nie je cudzia. Provokatívne sa oblieka aj na spoločenské akcie. V Karlových Varoch tiež vždy zaujme nejakým super sexi modelom. 

Tento rok však vyťahuje rovno jeden za druhým. Prvý rozruch spravila, keď sa objavila v zelenej róbe s poriadne vysokým rozparkom, v ktorom odhalila aj zarezané nohavičky. Neskôr vyťahovala z kufra ďalšie rafinované modely s priesvitnými časťami. 

A vo štvrtok sa na párty objavila opäť v poriadne provokatívnom kúsku. Jej róba pôsobila na prvý pohľad nádherne, no tých sexi detailov tam bolo akosi priveľa – veľký výstrih, vysoký rozparok, priesvitná látka, poodhalený zadoček...  

Verešová si vyslúžila kritiku už po zelených šatách a zdá sa, že sa jej dotkla. „Móda je hra a mňa baví experimentovať. Nebojím sa byť sexy a výstredná (som predsa modelka),” napísala na sociálnu sieť s tým, že je z článkov a reakcií rozčarovaná. Nuž, Andrea, ale menej je niekedy naozaj viac... 

Fotografie Andreiných odvážnych šiat nájdete v našej GALÉRII»

Verešová zaujala už aj zelenou róbou: 

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu