Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Milionárka Tkáčová nechtiac ukázala to, čo nemala: Cica, nežer!

Iveta Tkáčová Zobraziť galériu (7)
Iveta Tkáčová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto nemal nik vidieť! Tanečnica Iveta Tkáčová (34) je manželkou jedného z najbohatších Slovákov - Patrika Tkáča (43), ktorá sa vždy pýšila štíhlou postavou. No ako nedávno nechtiac prezradila, dokonalú figúru si musí nielen vydrieť, ale aj.... Neuveríte!

Manželka finančníka Patrika Tkáča Iveta vzbudí pozornosť všade, kde príde. Niet sa čo čudovať, je to krásna žena, ktorá sa aj o seba poctivo stará. Okrem tanca, ktorému sa venuje už niekoľko rokov, športuje a behá aj v posilňovni i mimo nej.

Nedávno dokonca na sociálnej sieti nechtiac ukázala aj to, čo nemala. Brunetka sa totiž odfotila s koláčom v ruke pri chladničke, za ktorou bol obrovský motivačný nápis, ktorý by u Ivety zrejme čakal iba málokto. Mala tam nalepené „Cica, nežer!“. Hoci je o brunetke známe, že rada vypeká, predsa len sa vždy pýšila dokonalou postavičkou.

Že by podľahla teraz sladkému a kilá spálené cvičením a tancom sa postupne na ňu začali lepiť, a preto sa rozhodla držať aj diétu? To nevedno...  Jedno je však isté, s jej životným štýlom jej nadváha určite nehrozí...

Iveta Tkáčová nechtiac odhalila nápis na chladničke.
Zobraziť galériu (7)
Iveta Tkáčová nechtiac odhalila nápis na chladničke.

Viac o téme: Patrik TkáčIveta Tkáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu