Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Blondínka (42) šokovala svojím priznaním o sexe s manželom: Ak nerobíte toto, čakajte neveru!

(Zdroj: Profimedia)

HERTFORDSHIRE – Všetci sa pravdepodobne zhodneme na tom, že zdravý sexuálny život je pre manželstvo dôležitý. Mamička, ktorá si vyslúžila prívlastok najnenávidenejšej ženy Británie, však tvrdí, že ide najmä o frekvenciu. Prezradila, koľkokrát za týždeň by si mali páry dopriať milostnú chvíľku.

Štyridsaťdvaročná Carla Bellucciovú tvrdí, že so svojím manželom spáva sedem dní v týždni a verí, že ostatné ženy by sa mali inšpirovať jej výdržou. Mamička tiež tvrdí, že ak to v spálni príliš neklape, nevera je nevyhnutná. „Vždy vynakladám obrovské úsilie, aby som bola každý deň v týždni sexy. Ľudia sa pýtajú na tipy na dobré manželstvo a je to jednoduché – majte sedemkrát týždenne tvrdý sex,“ prezradila pre denník Daily Star.

Bývalá modelka z Hertfordshire povedala, že spí so svojím manželom každé ráno, keď je ich dcéra Blu v škôlke. Povedala tiež, že mu dvakrát týždenne dopraje nahé raňajky, aby ich vzťah nestratil iskru. Carla, ktorá má štyri deti, uviedla, že tieto veci spolu so zásobou nového elegantného oblečenia sú kľúčové pre udržanie vzrušujúceho vzťahu. Myslí si tiež, že muži, ktorým partnerky odopierajú sex, sú s najväčšou pravdepodobnosťou neverní. „Je to potreba a väčšina ľudí súhlasí s tým, že sex je dôležitý,“ vysvetlila.

Kontroverzná influencerka dôrazne odporučila párom, aby sa nebáli pri intímnej chvíľke upustiť uzdu svojím fantáziám. „Toľko párov sa dostáva do nudnej rutiny sexu, počúvam to neustále a je to škoda, pretože jeden začne podvádzať. Bohužiaľ, taký je život,“ dodala.

Viac o téme: SexVzťahyNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu