Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milionárka Tkáčová sa nezdá: Toto jej muža určite rozdráždi!

Iveta Tkáčová Zobraziť galériu (8)
Iveta Tkáčová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Nezanedbáva sa! Tanečnica Iveta Tkáčová (34) je manželkou jedného z najbohatších Slovákov - Patrika Tkáča (43) a budí pozornosť všade, kam príde. Niet sa čo čudovať, lebo hoci je mamou dvoch dcér, vyzerá skvelo. A dokonca nezanedbáva ani to najintímnejšie. Náš čitateľ ju totiž pristihol, ako si v nákupnom centre vyberá sexi bielizeň. Zrejme chce byť pre svojho partnera stále atraktívna.

Manželka finančníka Patrika Tkáča Iveta je krásna žena, ktorá boháčovi porodila v januári 2014 druhú dcéru. Po Karolínke, ktorá má teraz 8 rokov, sa im narodila Amélia (3). Najnovšie sa tmavovláska objavila so svojimi princeznami v nákupnom centre, kde navštívila obchod so sexi bielizňou, a tak ihneď vzbudila pozornosť okoloidúcich. Jeden z nich si boháčovu manželku aj vyfotil a poslal nám niekoľko záberov, ako si známa kráska vyberala sexi kúsky.

Staršia Karolínka sa od mamy nepohla a pri výbere bielizne stála vraj neustále pri nej. Či si nakoniec známa tanečnica vybrala niečo, čím by rozdráždila a potešila oko svojho muža, nevedno. Jedno je však isté, pani Tkáčova sa nezanedbáva a poctivo dbá aj na to, čo má pod šatami. „Bola to určite ona. Nestihol som ju odfotiť, keď  sa otočila. Vyberala si dlhšie bielu bielizeň,“ napísal nám čitateľ, ktorý  manželku boháča pristihol v obchode. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII».

Viac o téme: Iveta Tkáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu