Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Anna Jakab Rakovská po Let´s Dance priznala, čo sa dialo v súkromí: Musím to vynahradiť deťom!

(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA – Trofej sa jej neušla, ale bola kráľovnou medzi celebritnými tanečníčkami. Anna Jakab Rakovská skončila v Let´s Dance na tretej priečke, ale nesmúti.

Anna Jakab Rakovská „Absolútne, vôbec“, odpovedala Anička a jej tanenčý partner hneď dodal, že netancovali kvôli výsledkom, chceli si to užiť a neriešili, ktoré miesto získajú. „Každý tanečník dúfal, že to finále by bolo super“, priznal Jaroslav Ihring, ale je to šou a môže sa stať hocičo, takže vsadili radšej na radosť z tanca. Tú mali aj Aničkine deti, pričom dcéra Agnes bola aj na tréningu.


Najväčšiu podporu mala Anička od manžela Roba, ktorý sa pred štartom šou vyjadril: „No určite ju budem podporovať, neviem či budem chodiť na každý prenos, to si myslím, že skôr nie, ale podporovať ju budem,“ povedal herec s tým, že bude doslova tŕpnuť, kam to až dotiahne. Na nedeľných šou sa zúčastňoval dosť pravidelne a nechýbal ani finále. A ako je na tom Robo tanečne? Odpoveď aj na túto otázku sa dozviete vo videu. Rovnako aj to, čo čaká Aničku v najbližších mesiacoch.

Anna Jakab Rakovská po Let´s Dance priznala, čo sa dialo v súkromí: Musím to vynahradiť deťom! (Zdroj: NL/TH)

Galéria: Veľká galéria z FINÁLE Let's Dance

Viac o téme: Let´s DanceAnna Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu