Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tají fitnesska Czoborová svoju minulosť? Zora, priznaj farbu!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová

THAJSKO - Tak ako to je?! Známa slovenská fitnesska Zora Czoborová (50) už niekoľko rokov pravidelne v tomto období organizuje fitness pobyty v ďalekom Thajsku. A keďže záujemcov je veľa a kapacita je obmedzená, usporadúva viacero turnusov po sebe - v exotike tak trávi aj niekoľko mesiacov. Včera sa známa Slovenka svojim priaznivcom pripomenula fotkou na Facebooku a... Zora, priznaj farbu!

Zora Czoborová patrí k tým známym ženám, ktoré si lámať hlavu s tým, že by boli príliš bledé, rozhodne nemusia. Pravidelne niekoľko mesiacov v roku totiž trávi v exotickom Thajsku, kde organizuje fitness pobyty, a tak sa opáli aj na celý rok do zásoby. 

Aktuálna fotka, ktorú zavesila na sociálnu sieť Facebook, však núti zamyslieť sa, či športovkyňa nezatajila svojich predkov. Zora sa totiž vyfotila s kamarátkou, ktorá do slnečnej destinácie ešte len prišla. No a Czoborová vedľa neopálenej dievčiny vyzerá doslova ako černoška. Zora, priznaj sa, odkiaľ pochádzajú tvoji starí rodičia?! :)

Známa fitnesska Zora Czoborová zverejnila na sociálnej sieti Facebook fotku so svojou kamarátkou, ktorá do Thajska práve prišla. Viditeľný rozdiel vo farbe pleti nabáda k myšlienke, či Zora Czoborová nezatajila svoj pôvod. :)
Zobraziť galériu (5)
Známa fitnesska Zora Czoborová zverejnila na sociálnej sieti Facebook fotku so svojou kamarátkou, ktorá do Thajska práve prišla. Viditeľný rozdiel vo farbe pleti nabáda k myšlienke, či Zora Czoborová nezatajila svoj pôvod. :)  (Zdroj: Facebook Z.Cz.)

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu