Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Smrť v očiach: Zora Czoborová TAKTO hazardovala so životom!

Zora Czoborová riskovala svoj život. Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová riskovala svoj život. (Zdroj: Foto: Facebook Z.C.)

FILIPÍNY - Jej nebezpečný počin naháňa strach! Zdá sa, že známa trénerka Zora Czoborová (50) má odvahy viac, ako ktokoľvek očakával. V exotických Filipínach sa totiž odhodlala na poriadne bláznovstvo, ktoré ju mohlo stáť aj život.

Naša najznámejšia fitnesska Zora Czoborová sa aktuálne nachádza v slnkom zaliatych Filipínach. Ak by ste si však mysleli, že brunetka trávi celé dni len vylihovaním na pláži, tak ste na veľkom omyle. Táto nesmierne energická žena strieda jedno dobrodružstvo za druhým a život v exotickom raji si užíva plnými dúškami.

Dôkazom môžu byť zaujímavé fotografie, ktoré zdieľa aj so svojimi fanúšikmi na internete. Svoju akčnú povahu však naposledy podčiarkla poriadne odvážnym videom, z ktorého doslova behá mráz po chrbte. Czoborová sa totiž nechala nahovoriť na divokú jazdu lanovkou, ktorá visí desiatky metrov nad samotným ostrovom.

„Smrť v očiach, nebolo mi všetko jedno! Výška 120 metrov, dĺžka 700 metrov, ale bolo to super. Len škoda, že mi kvôli metru nedovolili ísť na Supermana – teda v polohe ležmo na bruchu,“ okomentovala tento nebezpečný kúsok športovkyňa, ktorá sa podľa všetkého nebojí riskovať. A to aj napriek tomu, že takýmto bláznivým počinom hazarduje s vlastným životom. Pri pohľade na odvážnu Zoru zatajíte dych aj vy!

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu