Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Skvelé telo a v posteli zajačik: Neuveríte, ale Czoborová má dnes 50!

Zora Czoborová dnes oslavuje okrúhle jubileum. Zobraziť galériu (9)
Zora Czoborová dnes oslavuje okrúhle jubileum. (Zdroj: Jan Zemiar)

KOH SAMUI – Vek je len číslo! Tak táto veta doslovne platí o najznámejšej slovenskej fitneske Zore Zoborovej, ktorá je už vyše dvoch rokov vydatá za o 14 rokov mladšieho muža Petra. To, že jej vzťah so zajačikom prospieva, na nej jednoducho vidieť. A pri pohľade na jej dokonalé krivky by zrejme iba málokto tipoval, že táto žena dnes oslavuje neuveriteľných 50 rokov.

Wau, to je pohľad! Známa fitneska Zora Czoborová sa už roky pohybuje vo vodách slovenského šoubiznisu. Po jej boku sa vystriedalo niekoľko viac či menej známych mužov. Svoje šťastie však našla až v náručí o 14 rokov mladšieho fešáka Petra, ktorého si pred vyše dvoma rokmi vzala za manžela. To, že jej vzťah prospieva, je vidieť aj na jej výzore. Pri pohľade na jej dokonalú postavu jej môžu závidieť nielen jej rovesníčky, ale aj o polovicu mladšie ženy. Zrejme málokto by Zorici tipoval, že táto žena dnes oslavu neuveriteľných 50 rokov.

Veľká párty s priateľmi sa však konať nebude. Ako nám koncom roka Zora priznala, momentálne sa nachádza v Thajsku. „Idem na 3 mesiace. Budem na ostrove Koh Samui až do 4. marca. Najskôr s manželom oddychovať, a potom tam robím fit pobyt. Peťo sa vráti späť na Slovensko kvôli práci a vo februári príde za mnou opäť. Pôjdeme spolu na Filipíny, kde si dáme takú okružnú jazdu po ostrove. Už naplánoval aj potápanie so žralokmi a vymýšľa aj ďalšie aktivity. A potom tam plánujem urobiť aj fit pobyt,“ netajila Zora, ktorá tak dnes oslávi narodeniny trochu netradične a bez manžela.

Ak by ste si mysleli, že nechce oslavovať kvôli výške veku, mýlili by ste sa. Hlavu si veru kvôli okrúhlinám neláme, práve naopak. Bez problémov sa k svojmu veku hlási. „O 04:10 hod pred 50 rokmi mi moja milovaná maminka a tatino darovali život. Keď sa tak pozerám a prehrabávam... som šťastný človiečik. Ďakujem s pokorou za všetko,“ napísala Czoborová na sociálnu sieť, kde jej zagratulovalo množstvo známych tvárí. Okrem toho bez problémov vytasila svoje fotky v plavkách na obdiv. Jej postavička vám vyrazí dych, pozrite!

Zora Czoborová dnes oslavuje 50 rokov. Pozrite na tú skvelú postavu!
Zobraziť galériu (9)
Zora Czoborová dnes oslavuje 50 rokov. Pozrite na tú skvelú postavu!

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu