Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Czoborová krátko pred sviatkami: Zdrhá zo Slovenska!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (4)
Zora Czoborová

BRATISLAVA – Namiesto zhonu bude oddychovať! Zora Czoborová (49) si s manželom Petrom tento rok doma Vianoce neužijú. Známa fitnesska sa totižto opäť rozhodla vymeniť tradičný predvianočný stres a varenie, za pokoj a oddych. Ako nám pred pár dňami športovkyňa prezradila už v nedeľu opúšťa Slovensko.

Už o niekoľko dní si zbalí kufre a predvianočný zhon vymení za slnko, more a piesok! Reč je o fitnesske Zore Czoborovej, ktorá často okolo sviatkov či nového roka opúšťa rodnú krajinu a vyberá sa, či už pracovne alebo súkromne, do zahraničia. Ani tento rok nebude iný a namiesto vypekania a zháňania darčekov sa rozhodla vychutnať si bezstarostné chvíle v zahraničí. 

 „V nedeľu odchádzam zo Slovenska, trocha si oddýchnuť do tepla. Idem do Thajska,“ prezradila nám Zora, ktorá si ešte v pondelok bola vychutnať módnu šou, na ktorej oslnila nielen dokonalou figúrou, ale aj výborným stylingom. Zaujímalo nás aj to, či so sebou berie aj manžela, alebo je to opäť pracovná záležitosť, keďže Zora robí aj rôzne tréningové kempy.

„Idem na 3 mesiace. Budem na ostrove Koh Samui až do 4. marca. Najskôr s manželom oddychovať, a potom tam robím fit pobyt. Peťo sa vráti späť na Slovensko kvôli práci a vo februári príde za mnou opäť. Pôjdeme spolu na Filipíny, kde si dáme takú okružnú jazdu po ostrove. Už naplánoval aj potápanie so žralokmi a vymýšľa aj ďalšie aktivity. A potom tam plánujem urobiť aj fit pobyt,“ netajila Zora, ktorá tak tento rok tradičné vianočné sviatky sláviť nebude.

„Minulý rok sme mali také klasické Vianoce u nás aj s rodinou, ale tento rok ich budeme tráviť v teple. Veľmi sa teším, že nemusím vypekať a už viem, kde budeme mať aj pekný vianočný stôl na pláži,“ odvetila fitneska, ktorá kedysi bola aj stálicou rôznych plesov. Tento rok sa žiadneho, napriek pozvaniam, opäť nezúčastní.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu