Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krv, vykĺbené ramená aj 7-násobná zlomenina: Jojkárska šou zničila celebrity!

Zora Czoborová od bolesti takmer zvracala. Zobraziť galériu (3)
Zora Czoborová od bolesti takmer zvracala. (Zdroj: PR)

BRATISLAVA - Slová, z ktorých až mrazí. Hoci na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že televízne súťaže s celebritami sú prechádzkou ružovou záhradou, opak je pravdou. Svoje o tom vedia Jaro Bekr (44), Zora Czoborová (50) či Eva Máziková (67), ktorých jojkárska šou priviedla na dno fyzických aj psychických možností.

Reč je o projekte Hviezdy na ľade, v ktorom tváre slovenského šoubiznisu s profesionálnymi krasokorčuliarmi predvádzali často až mrazivé a extrémne nebezpečné choreografie. A hoci sa naše celebrity v televíziách väčšinou spokojne usmievali, v skutočnosti bola celá šou mimoriadne náročná. No účinkovanie si nedávno zaspomínali Jaro Bekr a Zora Czoborová, ktorí odhalili šokujúce informácie zo zákulisia, o ktorých nikto doteraz netušil.

„Tie články z Let’s dance, kde ľudia písali, že bolia ma kríže, toľko tancujeme. A ja napuchnuté kolená od toho, ako som ich mal doudierané, krvavé členky od korčúľ, modriny všade. To, že ma bolel chrbát, teda celé telo, som si ani nevšimol, lebo to bolo najmenej,“ napísal tanečník na sociálnej sieti. K bolestivým spomienkam sa hneď pridala aj fitnesska Zora Czoborová, ktorá svojimi slovami ešte pritvrdila.

„A ja krvavé hematómy na bokoch a lakťoch. Až som musela nosiť hokejistické nohavice, lebo keď som padla, sa mi chcelo vracať od bolesti. A keď som sa učila špirálu smrti... koľkokrát mi je**l hlavu, aj keď s prilbou, o ľad,“ posťažovala sa športovkyňa, ktorú Hviezdy na ľade poriadne potrápili aj napriek vrcholovej kondícii.

O náročnom tréningu by však svoje vedela povedať aj Eva Máziková, ktorá počas tréningu nešťastne spadla a komplikovaná sedemnásobná zlomenina nohy nečakane ukončila jej účasť v šou. Nuž, hoci krasokorčuľovanie môže vyzerať navonok krásne, evidentne je to poriadne drsný šport. V tom dala hviezdam v tejto debate za pravdu aj profesionálka Oľga Beständigová. 

Viac o téme: Eva MázikováZora CzoborováJaro Bekr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu