Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Luxusné hniezdočko Judínyovej a Skrúcaného: Pozrite, v tomto paláci budú bývať!

Luxusné hniezdočko Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného začína naberať reálne tvary. Zobraziť galériu (7)
Luxusné hniezdočko Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného začína naberať reálne tvary. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau! Erika Judínyová (45) a Štefan Skrúcaný (56) sa po svadbe pustili do budovania spoločného hniezdočka lásky. V lukratívnej časti Bratislavy dvojica stavia luxusnú vilu, ktorá začína naberať reálne tvary. Pozrite, v tomto paláci bude známy párik bývať!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný v apríli 2015 prekvapili verejnosť aj blízkych tajnou svadbou. Krátko po tom sa dvojica pustila aj do budovania spoločného hniezdočka lásky. No ich plány vtedy prekazili nečakané problémy. Už niekoľko mesiacov majú však manželia opäť dôvod na radosť - podľa toho, čo sa nám podarilo nafotiť, totiž ich vysnívaný domček už naberá reálne tvary.

„Sme v štádiu dokončovania hrubej stavby, ktorú necháme cez zimu celkom iste stáť a na jar budúceho roku budeme pokračovať,“ prezradil pre Topky.sk Skrúcaný, ktorý sa tak skoro sťahovať ešte nechystá. „Veľmi optimistický variant je Vianoce 2017 a realistické je nejaká jar - leto 2018,“​ povedal nám herec. 

Budúci domov známej dvojice sa nachádza na lukratívnom mieste. „Je to v Bratislave - Starom meste. Ale nie je v centre, tam, kde je tak veľa betónu, to je normálne tam, kde sú občas aj stromy a vidno odtiaľ priamo na Rakúsko a budovu Slovenskej televízie,“ priblížil nám zabávač. No zároveň netajil, že do stavania sa veľmi nehrnul.  

„Veľmi akčne sa nám do toho nechcelo, že silou-mocou, ale bola by škoda nestavať na takom príjemnom mieste a skôr ten dom vnímam na staré kolená ako istý azyl pred svetom, keď človek bude chcieť mať pokoj a byť len s tými najbližšími. Prípadne občas aj sám, tak na to je to úplne úžasné a pevne verím, že sa nám tam podarí urobiť pre nás aj našich najbližších azyl pokoja, dobrej pohody. A už sa teším, ako si tam s kamarátmi dám prvého panáka,“ prezradil Skrúcaný. Viac o ich domčeku sa dozviete vo videu.

Skrúcaný o dome

Na mieste, kde bude budúci domov Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného, už stojí hrubá stavba.
Zobraziť galériu (7)
Na mieste, kde bude budúci domov Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného, už stojí hrubá stavba.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Takto by mal vyzerať po dokončení dom Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného.
Zobraziť galériu (7)
Takto by mal vyzerať po dokončení dom Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného.  (Zdroj: archív Š.S)

Viac o téme: Erika JudínyováŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu