Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vytiahne Skrúcaný korbáč? Toto prezradil o svojej Veľkej noci!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tradície spojené s najkrajším sviatkom jari dodržiavajú aj slovenské celebrity. Niektoré viac, iné zasa menej. Ako to teda vyzerá v domácnosti známeho herca Števa Skrúcaného (57)? Vytiahne na svoju ženu Eriku Judínyovú korbáč, alebo naopak poriadne ju vyoblieva? Prečítajte si, čo na to hovorí samotný Pišta!

V tomto období všetci trávime celé dni v duchu tých najkrajších sviatkov jari. Veď to poznáte aj sami, pred Veľkou nocou sa ledva zastavíte, po Veľkej noci zasa sotva pohnete. Ako ale tento čas prežívajú naše celebrity?

Odpoveď na túto otázku sme hľadali napríklad aj u populárneho herca, komika a moderátora Števa Skrúcaného, ktorý nám prezradil, že masívnym oblievačkám či tradičným šibačkám už dávno neholduje.

Vždy dobre naladený Pišta by totiž ženu nielen kvetinou, ale ani len korbáčom neudrel. „Asi by si Erika myslela, že mi šibe, keby som ju šibal, tak skôr, ak stihnem, pôjdem pokropiť mamu a svokru a tam si moje šibacie povinnosti aj uzavriem,“ skonštatoval s úsmevom na perách známy umelec.

skrucany velka noc

Viac o téme: Štefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu