Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Judínyová sa tajne vydala za Skrúcaného: Svadba šokom pre náš šoubiznis!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sú už manželmi. Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sú už manželmi. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už sú svoji! Moderátorka Erika Judínyová (44) dnes v popoludňajších hodinách povedala svoje áno hercovi Štefanovi Skrúcanému (54). Podľa našich zistení išlo o civilný obrad. Všetko prebiehalo v maximálnej tichosti. Do poslednej chvíle o svadbe nevedela ani najbližšia rodina novomanželov. Plavovláske svedčila blízka kamarátka - uznávaná lekárka Alexandra Novotná. Humoristovu stranu zastupoval dlhoročný priateľ.

Ako sme sa dozvedeli od zdroja blízkeho dvojice, párik plánoval svadbu už dlhšie. Na akékoľvek informácie však bolo uvalené prísne informačné embargo. Do poslednej chvíle o ničom netušila ani blízka rodina. „Erika to tajila z dôvodu, že chcela, aby všetko prebehlo bez medializácie,“ povedal človek z moderátorkinho okolia. Párik si povedal svoje áno v našom hlavnom meste - na úrade. „Je to pravda, vzali sme sa,“ potvrdil pre topky.sk Skrúcaný.

Pre plavovlásku mal dnešný deň napriek výnimočnému životnému kroku takpovediac bežnú príchuť. Predpoludním bola v práci, po obrade sa opäť vrátila do Záhorskej Bystrice, kde pokračovala vo výrobe Smotánky.

U Eriky sme zisťovali, či si plánuje osvojiť humoristovo priezvisko. „Nie, zostávam pri svojom dievčenskom,“ prezradila nám. Dvojica je zasnúbená od augusta predminulého roka. Zabávač vtedy na margo požiadania o ruku povedal: „Rozhodli sme sa posunúť náš vzťah ďalej.“ Novomanželia tvoria pár od mája 2012.

Zatiaľ čo Erika sa v 44-ke vydala prvýkrát, pre humoristu je to už tretie životné „áno“. Skrúcaného prvou manželkou bola Darina Wolfová, s ktorou má dcéru Lindu. Po nej sa oženil so Zuzanou Tlučkovou. S herečkou splodili dvoch chlapcov - Lukáša a Tomáša.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu